sex

madmac

A som si isty, ze ste to vedeli aj predcim som to napisal. Treba sa snazit dostat sa z toho kolotoca stresu a stereotypu co najviac. Je to tazke, a treba pri tom poslat do kelu velke mnozstvo ludi chyteneho do rovnakeho kolotocu.

gomez

...madmac má v niečom pravdu, také 3 týždne v bazéniku so šampusom, palmy, rum, samba, večerná masáž na stole, urobia svoje...:))

madmac

nemate chut na sex? je to jednoduche. Je to preto, ze ste zakomplexovani a depresivny a mate prilis vela starosti, a ste vytazeni stresom a ste dusevne vyzdimani, nemate energiu.

pyrana

No ja mam tiez taky problem,ze nemam v poslednej dobe chut na sex,alebo len zriedka.Neviem,ci to bude uzivanim HAK,alebo tym,ze sme uz s priatelom 5rokov,alebo nedostatkom casu.Alebo su to len vyhovorky?Hm.Fakt ma to stve,tak daj vediet ako to u vas pokracuje.

janka1212

aj mne sa stalo raz ze som nemala chut mesiac...ale to bolo od hak...a iny dovod : napr. zacala sa nudiť,alebo ju nieco trapi alebo nieje s niecim spokojna a ti to nechce povedat ,alebo proste len stres,praca atd...