Helicobacter - tabletky

Mrs Smith

Ja by som odporučila tiež Mastichu. Chemické antibiotiká poškodzujú črevnú mikroflóru, môžu byť príčinou bolestí žalúdka, zvracania a nechutenstva. Navyše v 30% prípadoch nezaberajú, kvôli rezistentnosti HP. Masticha je antibiotikum prírodného pôvodu, je používaná po stáročia a mnohými výskumami overená ako zabijak helikobaktera. Dnes sa predáva už aj v kombinácií s probiotickými kvasinkami Saccharomyces boulardii, čo robí liečbu ešte efektívnejšou a komplexnejšou.

Mharosh

Ja som našiel na nete prírodného zabijáka helicobactera,volá sa to Masticha,je to vysušená miazga z pistáciovníka,povodom z grécka.Odporučam :)

RNG

Helikobakter pilori sa da vyhubit aj inac, nie len antibiotikami.
Inac je to velmio casta bakteria,. zo starsich ludi ju ma az vyse 50% v tele a len niektorym narobi vredy.
Viac na to pozri cez google.sk pod
rng, helicobacter.
Omeprazole zastavuje vyrobu kyselin v zaludku, cim nielenze znici poriadne travenie, na ktore su kyseliny nevyhnutne, ale aj otvori telo vsetkym nakazam,ktore sa nachadzaju na nesterilizovanych(surovych) jedlach a tak postupne znici nasu probioticku crevnu floru a tym aj imunitu.
Moj brat si vynicil helikobakter v zaludku koloidnou striebornou vodou, ked ma dva krat po sebe predpisana kombinacia atb a bizmutu nepomohla.
Teraz pouzivas obcas zinc carnosine(pepZin GI) ktory tiez nici helikobakter, lebo tato bakteria je cely cas okolo nas, tj znovunakzenie je pravdepodobne, preto si treba takto zvysovat proti nemu iomunitu.

ebi777

ale probiotika neberies v tom case ako ATB vsak? probiotika by sa mali naobed brat, atb zas rano a vecer.
dalej treba si poriadne precitat letacik, viem na isto ze entitol sa uziva po jedle, ostatne nepoznam, treba to dodrzat, ak pred jedlom, tak pred jedlom, a ak po jedle tak po jedle, a treba sa poriadne najest, nielen tak leda bolo!!
po dalsie enzilol zvykne sposobovat taketo tazkosti, je velmi silny liek

Swetlus

mám pribiotika aj ich uzivam..naozaj tiez neviem ktore tabletky mi to mozu robit..je to neprijemne.. :/ dakujem za odpisanie

orchidejka

no omeprazol mas prave na toho helikobaktera a myslim ze to budes uzivat dlhodobejsie, mozno aj rok.
klabax su antibiotika na kratkodobe uzivanie, asi na preliecenie akunej infekcie a ten entizol, proti nejakym parazitom alebo tiez na nejake infekcie? len ja teraz neviem ktore z toho ti moze sposobovat tie problemy. ine problemy okrem helikobaktera tam nie su? ja neviem, omeprazol si nemyslim ze ti to robi, skor by som to tipla na entizol a k tym antibiotikam klabax si kup probiotika, mozne tie atb ti tak zatazuju zaludok. skoc este dnes po nejake tie probiotika a davaj si ich vzdy 2 hodiny po klabaxe. a nezabudaj na to, ze kazdy liek ktory si vypisala uzivaj po jedle! naozaj nie som lekar, nevidim do tvojej diagnozy preto ti neviem pomoct co moze sposobovat tvoje problemy, ale ak sa to nezlepsi, tak urcite nvstiv lekara