Strach z prvého sexu

Príspevok v téme: Strach z prvého sexu
Klaudiusdelape


Ľudia mám strach z prvého sexu.. priateľka už nie je panna a ja som, je odomňa trošku staršia ( 17 rokov máme ) nooo a môj problém je následovný...

Zase tu bude reč o veľkosti penisu.. hrúbku mám 4-4,5 a dĺžku keď stlačím ku kosti pravítko tak 14-15 a strašne sa bojímm ,že jej to nebude stačiť a prosím vás... nepíšte tie múdre kommentáre o tom ,že ako merajú chlapi a blablabla... lebo vás to netrápi.. a poprosím ženy čo už mali takých partnerov s takýmito rozmermi tak aké polohy by ste odporúčali prosím vás veľmi pekne poraďte mi.. :/ :)

Za pochopenie a normálne komentáre ďakujem :)

Klaudiusdelape

To je fajn.. len ja chcem byť pre ňu dokonalý... dúfam ,že to pochopíte.. ešte nejaké rady veľmi by som ocenil keby mi tu písali ženy ,ktoré už mali skúsenosti s takými rozmermi ,ktoré polohy preferujete :)
ešte raz ďakujem za odpovede :)

Bia12345678

Nemas sa coho bat ked sa jej to nebude pacit..tak sa to bude pacit inej..neni jedina na svete a vsetky zeny ku ties nemaju rovnaku..

miauu

heej klud :) ona vie co robit a sex je prirodzená vec, nepotrebujes návody, ked to pride budes vediet co a jak ;)
a k tej dĺžke- uplne v pohode, akurat aj si uzije a nebude ju nic boliet (nie je výhra mat 20cm ako si vacsina chlapov mysli :) skor je najlepsi taky ten priemer a clovek si super užije)

.....

prečo si nenecháš prvý sex pre ženu svojho života? Nech je aj skutočným milovaním. Neverím, že s touto plánuješ svadbu a deti. Je mi smutno z dnešných chlapcov a mužov. Ženú sa za sexuálnymi zážitkami ako muchy na med. Nechápu, čo ich robí skutočnými mužmi - ich erekcia a schopnosť dobre pomilovať ženu to nie je.

Máš strach, že sa strápniš. Keby si naozaj miloval, toto by si neriešil.