Neskutocne mi prekazaju zeny predomnou

sya

Nie je to normalne.. Ja mám takého frajera.. Len s rozdielom, ze ja s nim man dve deti.. A nie raz som sa už zato od neho stahovala.. Sak bud normalna, co žiješ z jeho minulosti??

ikatika

ahoj, asi sme si podobne, ja som robila to iste, stale som sa vrtala v partnerovych byvalych..zranovala som tym seba aj jeho. a neslo mi ani tak o intimnosti, ako skor o to aky boli stastni, ake pekne chvile prezivali a tak..ziarlila som na to, aka bola predosla partnerka a stale som si myslela ze by sa k nej chcel vratit - kedze ona opustila jeho a on sa s tym dlho nevedel zmierit.
ale postupne som si uvedomila ze to nevedie k nicomu - skor nas to rozdeluje, on nemal uz nervy utesovat potom moje zachvaty placu a zranenia z toho co mi rozpraval.. takze ked som sa ho neskor na nejake veci pytala uz mi nechcel odpovedat. a mna to asi po 2 rokoch potom uz prestalo trapit. teraz viem, ze som si to asi musela takto vsetko prejst aby som sa nejak sama vnutorne uistila o nom, o nas..
otazka je ci to postupne aj u teba prejde do takej fazy, alebo tvoj priatel to nezvladne a rozide sa s tebou.
uvedom si ze je teraz s tebou. co bolo bolo. ty si tiez bola s niekym inym. mozno si s inym nespala, on ano..je to tak, nezmenis to. jedine co mozes zmenit je ze s tym prestanes cim skor, aby sa vas vztah zbytocne neznicil..prajem vela sil a radsej mysli na pekne veci ktore prezivate vy prave teraz. a nie co bolo. on je teraz s tebou, nie s inou..

kamonika

riesit minulost ta nikam neposunie a akurat brzdis vyvoj vasho vstahu...co bolo bolo a spat sa nevrati,sustred sa radsej na buducnost a to posunie vas vstah dalej :)

Fleur-de-lis

Ty si normálna, ale čo robíš nie je správne. Niektoré veci si trebalo naozaj vyjasniť pred vzťahom, alebo na začiatku vzťahu. Ale nie vojsť do vzťahu a potom sa sťažovať na to čo robil.
Mám pocit, že máš tendenciu ľutovať sa. Vypytuješ sa na detaily, zrejme sa v tom hrabeš a stále na to myslíš, a výsledok je, že sa cítiš zle.
Nie je fér sa niekoho na niečo pýtať a nechcieť prijať odpoveď.
Otázka je, prečo ti to vadí. Teda, či je to pre teba morálny problém, alebo skôr žiarlivosť.
Pokiaľ je to žiarlivosť plynúca zo sebaneistoty, tak sa potrebuješ zamerať na to. Pokiaľ ti to vadí z morálneho hľadiska a nedokážeš sa s tým zmieriť, tak si treba nájsť niekoho s kým zdieľaš svoje hodnoty.

MultiLevel

Mirelle, musis pochopit, ze je to jeho minulost a ked uz sa nad niecim trapit, tak skor nad tym, ci sa pri tom sexe chranil. To je jedine, na co mas pravo sa pytat. Inak ta nemaju preco nejake detaily zaujimat :) Vedela si snad s kym si isla do vztahu. Aspon ja som vsetky pre mna dolezite otazky riesila este ako velmi blizka kamaratka, a nie mu uz vo vztahu vykrikovat, ze mi nieco z minulosti vadi...Mala si si najst chalana, ktory pred tebou nikoho nemal, pokial je to pre teba dolezita vec :)
Zmier sa s tym, ze kazdy mame nejaku minulost, a ze pre vztah nie je absolutne dobre rozoberat akekolvek detaily ohladne byvalych partneriek a podobne...

TinaM

Nie je to normalne. Ak sa nieco opytas, musis byt pripravena na odpoved. Na co sa ho to pytas? Bud sa zmier s tym, ze kazdy ma nejaku minulost (aj ty!) alebo si hladaj chlapca-panica, pri ktorom na to mysliet nebudes.