Odmŕzanie prstov

Príspevok v téme: Odmŕzanie prstov
Acka

Ahojte, už minulý rok v zime som si všimla, že mi veľmi rýchlo odmrznú prsty na nohách. Bud palec, malíček a tak. Niekedy aj tri naraz. Alebo len malíčky na oboch nohách, alebo palce. Neviem čím to je. Topánky príliš stiahnuté nemám, ani príšliš voľné. Stáva sa mi to v hociakých topánkach. Celkom mi obelia až ofialovejú spočiatku si ich vôbec necítim, potom to už nepríjemne bolí. V lete sa mi to nestávalo, len som si všimla, že som cítila občas akoby stŕpnuté prsty. Ak by ste mi vedeli poradiť budem vďačná ;)

Acka

ked píšem, že sa mi nepotia tak som pravdepodobne myslela, že sa mi potia iba prirodzenie a nie nejako extra. Ponožky nosím kvalitné a nie tenké, silonky nenosím, to neznášam, radšej som investovala do ponožiek ale nič z toho. Občas si dám panuchy bavlnené a na to ponožky, ale to tiež nezabralo. tak neviem. Ale diky ;)

henrietka

nohy sa potia kazdemu aj takej modelke ved na nohach su tiez potne zlazy tak netrep ze sa nepotia. Ale nieje to nespravnou obuvou skor tenke ponozky nosis alebo nenosis len silonky? Nos hrubsie pancuchy alebo hrubsie ponozky alebo najlepsie je pancusky a nato ponozky ak su silne mrazy alebo musis byt dlhsie vonku.

Acka

Vďaka, za rady, no nesprávnou obuvou to asi nebude, pretože nech mám hociaké topánky, tak sa mi to i tak stane. A nohy sa mi ani nepotia :(

TinaCK

Mne sice takto strasne prsty neomrzaju, ale byva mi velmi zima vzdy na prsty na nohach a travim vonku dost casu.. tak som si kupila vyhrievacie vlozky do topanok a je to omnoho lepsie :) i ked neviem, ci na tvoj extremny pripad to postaci, ale ked uz si nebudes vediet rady, mozes skusit :) Mam take co nabijas ako telefon a potom ked ides von ich len zapnes.. vydrzi to, no, moc si nespominam, ale cca 3hodiny?? podla toho aj ake si kupis asi:)