Opakované mykózy

Príspevok v téme: Opakované mykózy
mackani

Ahojte, mám 17 rokov a mávam opakované mykózy, doktor mi už dávnejšie predpísal Macmiror masť, pomohol raz a teraz ked si ho dám už vôbec. Veľmi ma svrbí a bolí pošva a mám tvarohovitý výtok bez zápachu. Mám znovu navštíviť gynekologa alebo pomôžu nejaké mastičky z lekárne?
A ešte mám otázku, nechcem aby to vyznelo nejak vulgárne,len potrebujem poradiť. Ked si vložím celý prst do pošvy, tak ako sa ten vchod zahýba doľava, tak cítim nejakú prekážku, ako nejaký výrastok, chcem sa opýtať či to tam aj vy máte. Aby som sa zbytočne nelakala. Dakujem.

pravitko123

mne sa na mykozy a tieto zenske veci osvedcil wobenzym. Dlho som vahala ci ho kupim pre jeho visoku cenu ale som vyslovene spokojna.

citruska

doktor mal pravdu, to je proste len o tom, ze tie vonkajsie prostriedky teda kremy a tak len zbavuju prejavov mykozy aj to nie vzdy :/

anitka30

kremy su na nic, moj doktor mi povedal, ze si vobec nepomaham ked liecim mykozu len z vonku, tak som sa dopatrala k liekom na imunitu a kombinovala som ich aj s vonkajsou liecbou a zabralo.

tekvicka60

pomahaju aj taketo veci ale po mojej skusenosti len na isty cas, po nich sa mi zatial vzdy mykoza vratila, teraz je dobre, odkedy beriem lieky na imunitu takze dufam ze sa nevrati :)

Stanislavka

krem Ti na mykozu pomoze len na nejaky cas, mykozu musis liecit :) ja som zacala brat lieky ktore obsahuju enzymy a tie mi pomohli sa z tohto problemu dostat, mozno by bolo fajn vyskusat wobenzym, mne ten pomohol :)

natalka012

ahojte mam prvy krat v zivote mykozu a chcem sa spytat kupila som si krem s obsahom clotrimazolu ako sa pouziva? to si ho mozem natriet aj na sliznice ? dakujem

hilduska

mne osobne vyplachy nepomohli, ale u teba to moze byt ine. Mne pomohlo sa z mykozy dostat az ked som ju zacala liecit zvnutra to znamena, ze som prestala jest sladke, lebo to mi ju len zhorsovalo a zacala som brat wobenzym :)

maria77777

dievčatá čo vám najlepšie zabralo na liečbu mykózy? čo hovoríte na výplachy rosalginom? máte niektorá skúsenosť? vdaka