Čo je to za cloveka?

Príspevok v téme: Čo je to za cloveka?
alicaaaa

Opisem v skratke svoj problem, mam vedla seba cloveka, ktory sa neustale uraza, robi zo seba obet (je to muz, vo vztahu sa sprava presne ako zena) vsade bol, vsetko videl, ale nevie sa spravat, nie je schopy ma za 5 rokov nikam zobrat, aj to vsade kde sme tak sa pohada ( vzdy!!) a ak po tom vsetkom nahodou niekam chcem este ist vymysli, ze nema peniaze a pritom este v ten vikend ide chlastat s priatelmi. Ak ma ist niekam so mnou tak sa vyhovori ze je nespolocensky, ma takyto clovek este sancu sa v buducnosti zmenit?? Je vobec mozne aby som ho este naozaj po takomto spravani lubila?Ci som sa zblaznila??

laurora

Ahoj, je to uplny priklad strasneho egoistickeho sviniara, ktory nechape normalnemu vztahu a verim, ze nepouzil ani jeden objektivny a logicky argument ked ste sa rozchadzali. S takymi ludmi sa stretavam denne, kedze pracujem s ludmi a niekedy ma ide slak trafit z toho ako mozu byt tak strasne hlupi. No on ti spravil VELKU laskavost, ze ta opustil, aj ked skaredym sposobom,aspon je to pre teba ponaucenie, lebo sama si uz nejaku dobu vedela, ze je to kreten, len si seba samu klamala, ze sa moze zmenit. Nikdy by sa to nestalo. Uvidis, ze to preboli a ty budes o to silnejsia a o to vacsi pozor si v buducnosti das. A ked je az taky kreten ja ani nerozumiem na zaklade coho si sa do nho zalubila a ked si videla jeho zle vlastnosti, velmi sa cudujem, ze si z teh lasky pomaly netriezvela. To je skoda. Prajem ti aby si zabudla cim skor a uvidis o chvilku sa zacnes tesit z toho, ze si konecne bez neho! :)

Sejla

To som rada, poznám takých ľudí, sú ako rakovina, aj keď sa z nej vyliečiš, budeš pociťovať stratu a chvíľu sa zotavovať, ale je to dobré pre teba. Niekedy sú ich obete akoby príliž navyknuté na akýsi druh bolesti, ktorú im spôsoboval a preto je ťažké od nich odísť. Doliezať zvyknú, takého človeka nikdy nemôžeš zobrať za slovo, je možné, že sa bude tváriť, že si všetko uvedomil a sľubovať hory doly... pošli ho niekam. Ak nedolezie, lepšie pre teba.

alicaaaa

sejla, dakujem toto ma fakt naštrtovalo :-)) snazim sa je to cerstve ale snad to preboli...a nemyslim si,ze zacne doliezat teda na to aby zacal doliezat by si najprv musel uvedomit co vsetko dojebal a stratil, a to si asi typ cloveka ako je on nikdy neuvedomi

Sejla

Nesmúť za takým človekom, bez neho ti bude lepšie a teš sa na ten pocit, keď si to uvedomíš, no je možné, že on za tebou začne doliezať, tak ho neber spať. Veľa šťastia.

alicaaaa

Odhodil ma ako handru, jednoucho povedal ze sa rochadzame, bez emocii kopec chyb vo mne a na mne a na nom ani jedna za vsetko mozem len ja, on za nic.. Banality ktore sa navysovali az vyustili do katastrofy v podobe mojej najhorsej osoby na svete.

maluch399

Ahoj alica, tvoj prispevok ma zaujal nakolko som nuieco podobne zazil. Ja som mal 23, ona mala 30... Vsetko co si napisala sa uplne zhoduje s tym co som zazival ja. Vsade non stop hadky, manipulovanie, nemala chut nikam chodit, opijala sa s kamaratmi, len sme tvrdlu spolu doma abyd sa nudili alebo hadali a bla bla bla... Na koniec som sa odhodlal vykaslat na to. Zo zaciatku trapenie, samota, prazdnota ale casom som pochopil ze son spravil dobre. Vzdy som chcel oracovat v zahranici tak som si to splnil, zacalo sa mi darit, obnovil som stare vztahy s kamaratmi, kopec novych zazitkov, cestovanie a proste volnost :) Ak ste sa uz rosisli tak mi ver ze casom aj ty zistis ze tsk je to spravne a tak to malo byt ;) prajem vela stastia a uspechu v zivote