Akné, akné a vždy len akné ničí mi radosť zo života, sebavedomie, náladu ..

Príspevok v téme: Akné, akné a vždy len akné ničí mi radosť zo života, sebavedomie, náladu ..
aknédievča

Mám už dosť rokov na aby som akné nemala, 23... skúšala som všetko ..Acnenormim kúru, tá užasne pomohla na 3 roky, antikoncepciu jeden rok, nepomohlo vôbec, zynerti, fuac gel, antibiotiká, biodermu atd. pomohlo len dočasne aj to len o 60% možno zlepšenie... celkovo som vždy mala mastný typ pleti, aj vlasy sa mi mastia každý deň, mám aj lupiny, seboreu pri krajoch vlasov, to mi tiež moc nepridáva... chcem rady !!! proste už som prečítala milion člankov, milion for, kadejaké rady, všetko ale príde mi že nič lepšie ako ten roocutane a aknenormin nie je na akno do dnešného dňa. lenže mne ho už doktorka druhý krat nechce dať že to nie je už možné ... celé líca a bradu mám vždy vyhádzanu a plecia niekedy pár tých hnisavých vyrážiek, pred mentruáciou aj čelo, trošku hrud :( :( nemám ani nič zo štítnou žľazou.... čítala som tu dnes forum čo tu radili jednej babe že čo má jesť... a piť... bolo tam pár rád ... chcem to skúsiť.. čo by ste ešte poradili, niede som čítala aj o ACNEVAC že to kus pomohlo... ja už nechcem plakať a hanbiť sa isť aj vyniesť smeti bez hrubeho make-upu lebo som fakt posiata červenymi krátermi ... ach ...ako sa z toho vyliečiť...?
viem že tam má suvis všetko psychika, teraz mám kopec stresu, strava, voda... vodu z vodovodu je dobré piť alebo tie minerálky čo je lepšie?... spánok, hygiena... všetko .. viem že to je aj problém tráviaci, ja nemám problém s trávením ... aj som bola vegetariánka vegánka za pol roka ale nič to neurobilo... aj dneska som totálne vyhádzana neviem to ani zakryt, nemám chuť isť ani medzi ľudí ..ZAčALa som chodiť zo zufalstva aj do solárka, ako risk lebo mám veľa znamienok ale tam ma ani moc nechytá a ani nevidím zlepšenie :/ ... všetko všetko už skušam...

Akné mi ničí život

Počúvaj, skús zájsť za kožnou nech ti spraví alergológiu z krvi že či nemáš na niečo alergiu. Ja mám akné už dlho tiež trápilo ma to veľmi veľmi veľmi. Vymýšlala som si výhovorky prečo nejdem s kamarátmi von, iba preto lebo ma akné obmedzovalo. Po 2 rokoch som nemala už vobec život tak som zašla ku kožnej a tá mi spravila testy a som alergická na kravské mlieko. Nič moc. Nahradzam ho kozim mliekom čo ani nespoznáš rozdiel. Skús toto, ak si neskúšala. Dúfam, že som ti pomohla.

...s

mne na akne na tvari pomaha obycajna alpa na vatovy tampon vycistit tvar...aj 5 krat denne ...a za tyzden mas tvar ako detsku prdelku

Ninaa

Nie je pravda co ti doktorka povedala. Aknenormin alebo Roacutane sa bezne mozu brat opakovane. V mnohych pripadoch sa liecba opakuje viac krat v zivote. Mam kamaratku po 30 ke a brala tuto liecbu 4x v zivote od 18 ky a akne uz nema. Porad sa s viacerymi dermatologmi.

adusha

Ďakujem Jozefe :-) prečítam si to a asi aj objednám. A som rada,že táto emulzia nespôsobuje také zlé vedľajšie účinky ako roacutanne.. Okrem zničenej pečene,suchej pleti a červených očí som ešte aj pár kíl pribrala,čo ma nepotešilo,keďže jedným z vedľajších účinkov bola aj zvýšená chuť do jedla. Tak dúfam,že tu nebude taký problém,keď ešte aj upravím stravu :-)

magdalena9

Pouzi semeno ak chces poviem manzelovi nech sa vystrieka do skuavky a posleme ti ju.Alebo si namaz ksicht hovnami

Jozefe

Adusha bude ti vysušovat plet oči a podobne neškodne vedlajšie ako retinoidy(Roac,aknenormin)je tu ale velke ale...davka 3x5 kvapiek nie je až taká masívna ako dávky retinoidov čiže ani tie vedlajšie účinky nebudú také silné a hlavne vnútorné orgány pošetrí a konieckoncov syntetický derivát vitamínu A čo je v tých farmaceutikách nie je telu vlastná látka preto sa kade tade ukladá a pre telo je extrémne škodlivý.vysvetlenie nájdes cez google pod rng.nazory/google fakt zaujímavé čítanie

adusha

Ďakujem veľmi pekne za všetky rady :-) Viem,že to určite súvisí so životosprávou. Tam mám najväčšiu slabosť v sladkostiach,inak mastné,slané ani vyprážané nejem. Prečítam si ten článok a myslím,že aj skúsim tú emulziu. Ešte mám jednu otázku ohladne emulzie. Keďže je to prírodný vitamín, tak by nemal mať vedľajšie účinky ako napríklad Roacutanne,však?