Prečo nemám menzes?

Príspevok v téme: Prečo nemám menzes?
paulab

Ahojte mám 15 rokov, 176 cm a 52 kg. Za 7 mesaicov som schudla 17 kíl a som si istá že nemám anorexiu ani bulímiu i keď možno príznaky PPP. Milujem jedlo ale keďže robím šport, ktorý je fyzicky veľmi náročný, nečudujem sa že som schudla. Jediný problém je že som od semptebra nedostala menzes. Viete mi povedať či mi odišiel úplne alebo sa vráti?

xem

paulab: neviem preco nejdete rovno lekarovi jednak ked mas 15 by si aj mala ist gynekologovi a jednak hladat odpoved na nieco na co treba doktora na tomto pochybnom fore je celkom nanic
o panenstvo neprides ak pojdes gynekologovi spravi ti to vystrenie inak ked povies ze si panna a samozrejme ti asi aj spravia odber krvi atd .. chod radsej tam nez tu

//chem// : viem čo to "je" v prvom rade riadna blbost a v druhom ti doporucujem si zistit co sa stane ak sa zrazia horuce vyfukove plyny so studenym vzduchom tam hore a ano samozrejme nam pada na hlavy hlinik ortut olovo atd ..

paulab

XEM: Som stále panna a s maminou sa o tom rozprávam každý deň ale ona mi horoví len že som moc vychudnutá a že mám jesť. Ja som so sebou spokojná a naozaj sa cítim dobre. Ku gynekológovi nemám odvahu ísť..

xem

ty si dobre chemtrails ...

ak si nemala nechraneny sex tak to moze byt vysokym zatazenim v tvojom pripade sport ale tak aj tak preco nezajdes na gynekologiu ak sa hento bojis povedat mame tak mozes is pod zamienkou preventivky ..