Pecene holuby

Príspevok v téme: Pecene holuby
ixooo

ahojte, chcem vediet vas nazor, zistil som ze ma rozculuju a trocha mi vysavaju energiu ludia co to maju v zivote lahsie nie svojim pricinenim, mal som taku priatelku, mam kamaratov, znamych, mam ich rad ale istym sposobom mi lezu na nervy, nemaju proste taku prirodzenu skromnost, mozno aj ohladuplnost k druhym, som podla vas obmedzeny ja a mal by som na tom zapracovat alebo tiez mate podobne dojmy ako ja ?

DontWorry

Hej aj my sme sa minule hadali, ze jedni chcu ist na čínu a zvysok na klasiku. A v ramci číny chceli sushi. A hoci je to chutne, ale drahe jak fras v takej restike a nehovoriac o tom, ze z par koliesok sa clovek ani poriadne nenaje ak chce teply obed do zaludka, tak sme sa rozdelili na dve skupiny a boli sme spokojni. Ti co si isli pochutnat na sushi aj tak potom za nami dosli :D

Cize ak nemas peniaze na rozhadzovanie a chces sa lacno a dobre najest, tak si chod po svojich, nikto ta nenuti ist s nimi ;)

A ak by som mala na dakoho hodinu cakat hoci sme boli na isty cas dohodnuti, tak vedz, ze by som si usta otvorila :P

A ze si mas kupit novy telefon? Sa usmej a povedz, ze so svojim si spokojni ;) To su asi odpovede na tvoje priklady...proste zbytocne riesit tieto veci. Niektorych ludi nezmenis a ak ti nevyhovuje, nestretavaj sa

Sejla

No a niektorí sa dostali k peniazom tvrdou prácou, keď ich niekto má, neznamená to hneď, že mu padali pečené holuby

Sejla

A to si nevieš otvoriť ústa? Však mne by nikto nemohol nariadiť, kde a za koľko sa mám stravovať a hodinu by som na nikoho nečakala, ale tak závisí od okolností..

ixooo

dakujem za prispevky, specifikujem to, ja zavistlivy nie som, inak by som sa s takymi ludmi nestykal, vadia mi ale veci typu ze napriklad ked ideme von vyberu drahu restiku, ktora za to ani nestoji, snobaren a pritom neberu ohlad na to ze ostatni z partie tolko penazi nemaju, alebo obcasne hlasky typu uz by si si mohol kupit novy telefon a podobne, taktiez beru ako samozrejmost ze clovek na nich bude hodinu cakat napriek dohode pretoze maju dolezity hovor a vybavovacky, skor taketo malickosti som mal na mysli, nie ze by som doma plakal do vankusa ze niekto ma xkrat viac penazi ako ja

DontWorry

Priatelov aj zenu si vyberas ty sam. Pokial ti taki ludia nevyhovuju, tak hladaj v inych vodach. Osobne by som si kvôli tomu nervy nerobila a nenechala sa oberat o energiu. V podstate ti ani nic nerobia, len sa znervoznujes ty sam, pretoze chces. Sprtat sa v zivotoch inych a riesit malichernosti kto co ako ziskal je podla mna hlupe. Zameraj sa radsej na seba a bud spokojny s tym co mas a stastny, lebo z tvojho prispevku vidim akurat len tak miernu zavist.

GoFruit

Nievlastnym pricinenim - to som sice prehliadla ale stojim si za svojim. Jeho dotoho nic co kto akym sposobom ziskal. Nech si hladi svojho a snazi sa byt stastnym. Ak mal taku priatelku a nevyhovovala mu tak sa s nou rozisiel čo je normalne -pokial mu to vadilo. Ale netreba sa hned tvarit ze taky clovek je zly lebo nie je skromny a ma vsetko lahko.