Ja ani moj priatel sme sa este nespravili

Príspevok v téme: Ja ani moj priatel sme sa este nespravili
pussicat

Ahojte, mam problem. Mam 15 a moj priatel 17..robili sme to uz 6-krat ale je tam problem. zatial sa ani raz nespravil, skusala som ho aspon potom dorobit ale ani to sa mi nepodarilo a musel sa dorobit sam. a sice ja som mu to este nepovedala a on nema skusenosti, ale este som ani raz s nim nemala orgazmus. citala som uz velakrat ze vraj to maju zeny vacsinou az po 25 rokoch...ale dost ma trapi aj to ze on sa este nespravil ani raz a ja tiez nie..viete mi niekto poradit?

pussicat

pocuvaj, on chcel lenze ja som ich od teba odtrhla a zakazala mu co i len sa ho dotknut. alebo niekoho ineho kvoli mne zmlatit. takze sa ukludni. tu riesim nieco ine, nenapisala som sem aby si kazdy bral do huby nas vztah, okey?

totocoje.com

"a ver tomu ze uz sme si spolu niecim presli..ked skoro zmlatil jedneho chalana ktory ma chce uz asi pol roka..."

TOP! TOP! TOP!

niektoré životné skúsenosti sú na nezaplatenie.
A teraz s vážnou tvárou - kým skoro nezmláti aspoň 5 takých chalanov, nie je ten pravý

pussicat

poetka nerob prosim ta mudru. spime spolu ani nie mesiac a sme spolu skoro kazdy druhy den. a ano, chcem si s nim zalozit rodinu, zit s nim a zostarnut po jeho boku. a ver tomu ze uz sme si spolu niecim presli..ked skoro zmlatil jedneho chalana ktory ma chce uz asi pol roka...a baba ktoru on chcel pol Roma teraz lubi jeho a robi picoviny... a v tejto diskusii ide o iné -_-

poetka

pussicat, uvedomujes si, ze si este vo vyvoji? Tvoje pohlavne ustrojenstvo sa iba vyvija a sex v tomto veku nie je vhodny. A ty sa cudujes, ze nemas orgazmus?

Po 4 mesiacoch chodenia nemozes povedat, ze je ten niekto pravy. Je tak pravy, ze by si si ho hned aj zajtra vzala? Chcela by si s nim mat deti a zostarnut? Ak nie, nie si este pripravena na skutocny vztah. Je to prirodzene, pretoze este nie si psychicky zrela. Si mozno zalubena, ale ci milujes? Laska sa preveruje casom a skuskami - a to ste este nestihli zazit. Zarucis sa, ze budete spolu aj za rok - dva? Alebo vtedy uz budeš spavat s inym? Lebo teraz ti je s priatelom dobre, ale co ked po casu uz to nebudes citit, co spravis, zostanes s nim aj tak?

Suma sumarum: najlepsie by bolo, keby ste svoje chodenie s priatelom zamerali na spoznavanie svojich povahových vlastnosti, postojov - stavim sa, že toto ste este poriadne nestihli. Na sex mate este casu dost. Ak je to ten pravy, o nic nepridete, naopak, vas cisty vztah bude pre vas skutocnym obohatenim, pretoze sex bez zavazkov zaslepuje oci.

pussicat

sme spolu zatial len 4 mmesiace, no myslim ze som nasla toho praveho. bez kondomu sme to skusili zatial raz ale dali sme si pozri a dorobil sa potom sam..nuz a skusali sme uz aj ze ma robil ustami ci rukou, no ani raz som nedosiahla orgazmus. a nemam pocit ze by som sa pri tom citila trapne alebo tak nuz a on je schopny sa vyzliect hocikde snad :D tak v tom asi problem nebude... skusime teda tomu dat cas a dame si zalezat na predohre..

Panoramatix

Je to hlavne o psychike. Ako dlho ste spolu? Ešte ste si na seba dostatočne nezvykli, možno sa cítite pri tom trápne alebo sa hanbíte byť nahí.
Musíte tomu dať čas. Odporúčam neísť na to rýchlo, uvoľniť sa, dlho sa maznať. Určite by ste mali skúsiť iné formy. Nerobte len sex, skúste to rukou alebo ústami. Hlavne pre teba je toto dôležité. Ľahšie budeš mať orgazmus keď ti bude dráždiť klitoris rukou alebo ústami.
Hlavne to neskúšajte bez antikoncepcie. Ak by tvoj partner hovoril, že to bude lepšie bez kondomu tak skúste inú formu, ale nerobte to naostro.