Kamaratky sa na mna vykašlali

Príspevok v téme: Kamaratky sa na mna vykašlali
heri123

Niekedy sa až zamýšlam nad tým že len ja môžem mať takéto ,,šťastie". Ako každé dievča aj ja mám teda už lepšie povedané mala som kamarátky. No každá z nich si našla priateľa a dve z nich sa namna uplne vykašlali. Niekedy sme pravidelne chodili vonku a teraz ? Nič. Jediná jedna si namna občas najde čas aj to už strášne málo. Neviem čo robiť. Neviem si zvyknúť na pocit že som ostala taká sama. Rada by som si našla nejaké nové kamarátky ale to sa len tak ľachko nedá :/. Preto žiadam o radu a chcem vedieť či aj vám sa to už niekedy stalo.

heri123

zewa..dakujem za radu :) no je ich možno vela ale nikto to tak priamo nedá najavo že chce novích priatelov :) ja verím že sa to časom všetko zmení.

zewa

Nevzdaj sa :) Je vela ludi co chce novych priatelov. A kamosky ked sa trosku pofrajeria so svojimi chlapcami, tak si opat spomenu aj na teba. Su teraz len z tej lasky trosku osprostene. Ony na to casom pridu. Mozno skus zlepsit vztahy s rodinou ;) Rodicmi, surodencami, bratranci, sesternice. Aj v nich mozes najst skvelych priatelov. Drz sa! :)

heri123

lulu ... som rada že je tu niekto kto to má podobné ako ja ;)že niesom sama..a karolinka no tak preto tu pišem lebo ani mne to nieje prijemne že sa všetky namna vykašlali ..a ostala len jedna aj s tou to už nieje najlepšie :) ale z jedneho dna na druhý si nové kamaratky nenajdeš a zase sama ostať nechcem

karolinka122

heri, tak to je blbe od kamosky, lebo ja ked som bola cerstvo sama a nejaka kamoska prisla s frajerom cerstvo zalubeni a muckali sa predo mnou, normalne som ich poziadala, ze im to doprajem, ze sa z nich tesim, ale som cerstvo po rozchode a ked sa predo mnou stale pusinkuju, citim sa tam blbo, navyse..ked napr. kamoska doviedla frajera a bolo nas viac, zmiesana partia, tak v pohode, ale inak to nie je moc vhodne...

heri123

lulu..tak to máme potom rovnaké no :)a joro..hej to poznám momentálne prežívam niečo podobné ked ma aj tá kamaratka zavolá vonku tak väčšinou ide snami aj ten jej frajer ..no proste citim sa tak naviac..pritom aj sním vychádzam dobre.

joro

A ešte som si spomenul ked som mal cca 16 a viac mal som kamráta /už iného/ten si našiel babu ale na mna sa nevykašlal dokonca sme sa u neho stretávali volali ma k ním/hrávali sme karty a tak/ ale zasa mne to bolo blbé pretože to bolo každý deň a to už bolo fakt moc

lulu17

no presne tak a pritom je to ich chyba :) .. ja podobne takže už si radšej dávam väčší pozor... veru tak príde to vtedy keď to najmenej čakáš :)

heri123

karolinka....no dufam že ešte nejaké dobré stretnem. A áno maš pravdu dievčatá su v kamaratstve dosť zložitejšie preto sa viac aj kamaratim s chlapcami. Ved ani ja som sa nevykašlala nikdy na kamaratky ano už to nebolo tak často ale našla som si vždy čas. Ja nežiadam aby boli stále somnou len raz za čas si spomenuť by bolo fajn :)

karolinka122

vidis, to je uplna chyba zien, chalani taky nie su..ked sa zalubi,upne sa privelmi na partnera, vykasle sa na kamosky, ak je opat sama, uz su jej dobre stare kamosky, aby sa mala komu vyplakat na ramene. Ja som si na kamosky vzdy nasla cas, aj ked to uz nebolo take intenzivne tie vymetacky barov s kamoskami, ale casto a casto som vzala aj priatela, ked neslo o cisto babsku jazdu. Kamosky si najdes ine, neboj, chce to cas.