Nebavi ho sex?

Príspevok v téme: Nebavi ho sex?
Lala333

Nie sme s priatelom este ani rok a ja mam pocit ze ho sex so mnou vobec nebavi. Hrozne mi to znizuje sebavedomie, aj ked sa nepovazujem za neatraktivnu. Ja by som mu spravila co mu na ociach vidim, oralny sex ma hocikedy, aj ked mne ho doprial asi dvakrat. Zo zaciatku sa aspon trochu snazil,ale teraz to uz vyzera asi tak,ze on mi naznaci nech zacnem, ja zacnem (rukou)a on len lezi na chrbate a este sa otoci hlavou prec. Ja aj zo zaciatku mam chut na sex, ale ked vidim ze ho to absolutne nezaujima,tak uz stratim chut aj ja. Vacsinou sa prekonam a neprestanem, ale naposledy mi uz fakt dosla trpezlivost a prestala som. Spytal sa ma ci som unavena, odpovedala som ze nie, ze on sa mi zda akoby spal. Nechapem to, preco ho absolutne nezaujima ze aj ja by som mozno daco chcela. V inych veciach nam to klape super, je pozorny,starostlivy a mily, strasne ho lubim ale ten sex... Neviem preco je taky, takmer vobec sa ma nedotyka, ked uz pride na samotny sex tak si odrobi svoje,vidno ze sa aj snazi. Ale ziadna predohra,teda z jeho strany , iba lezi a obcas mam pocit ze by najradsej zobral telefon a zapol facebook kym ja to "odrobim". Viem, musime sa o tom porozpravat my dvaja, ale najprv by som chcela pocut nazor inych ludi.

turlík01

Ahoj,mám to isté z partnerkou,nikdy by ma nenapadlo,že ženy maju podobné problémy,myslel som že iba ženy to nebaví a ono aj chlapov,neuveritelnéé
držím palce,m.

sima970

Ahoj, neviem koľko mal pred tebou parteriek ale buď to boli kratkodobe vzťahy a moc sa nezaoberal nami, pretože sme veľmi komplikované. Alebo proste do žien nevidí ako každý muž.
nerozumiem mu pretože si určite krásna a ak ťa aj on miluje sex proste patrí k tomu. Ja mam vo vzťahu pravidlo keď niečo nejde porozpravame sa. Veľmi rada čítam a trvalo mi dlho zmieriť sa s tym že nebude všetko podľa kníh, predohra a tak. Ale snažím sa teraz aspo§ o to aby sme si obaja užili povedz mu čo máš rada spytaj sa ho čo on chce.
Tiež som mala taky problem asi mesiac s tym mojim ale toto som si nenechala pekne som si ho posadila boli sme k sebe viac otvorený a hneď sme sa vedeli lepšie uvolniť :)