Ako ste vyberali dobreho psychologa?

sunyy

Ahoj, a vieš akého psychológa hladáš? Respektíve, záleží na tom, aký problém s ním chceš riešiť. Je niekoľko zameraní a každé sa špecializuje na niečo iné. Napíš aspoň v skratke, o čo ide a ja Ti napíšem koho máš kontaktovať. Pohybujem sa v týchto kruhoch.

farraday

ja som sa raz dostal k jednej psychologicke, ktora bola tesne po skole (mala pred 30) a pravidelne cvicila aerobic. ked som zistil, ze tam nechodim riesit svoje problemy, ale ocumovat jej sportom drilovane telo, tak som s tym prestal a presiel k inemu psychologovi :D

ewa99

Mne skôr pomohlo niečo iné . Tuším že asi mnohé nebudete súhlasiť ale ja som si zašla za vešticou a čuduj sa svete pomohlo to viac ako spoveď u farára či nejakého psychológa. Nešla som naslepo , ale na doporučenie dobrej kamarátky.
Pomohla hneď , priamo a bez zbytočných učených rečí , záznamov či nebodaj liekov . Dá sa povedať že spravila tú istú prácu čo študovaný tzv lekár ale úspešnejšie. Dnes keď mám trápenie , či potrebujem pomoc v dôležitom rozhodovaní sa idem , ako to ja hovorím za svojím dvorným vešcom :)
V súčasnosti toto miesto zastáva u mňa ( :)) ja hradná pani :) ) ,pán Jozef zo Žiliny ( Tc. 0905435408 )
Som s ním spokojná a veľmi my sadol. Okrem toho je to človek s veľkým srdcom ,najprv pomáha a potom ...
Držím mu palce nech sa mu ešte dlho darí a môže pomáhať mnohým ľudom zo svojim darom.

lolo1

vdaka,

ja hladam v BA, teda si prosim v BA a okoli, a co mas na mysli pod VS ?
vysoke skoly ? :)

presne to, ze si sadnut s nou, s psycologom

MultiLevel

Vybrala som si podla ohlasov....a odporucani. A skus napisat, kde byvas, mozno ti niekto poradi svojho dobreho psychologa :)

kataolia

Napisala som do psycho poradne, ktoru maju VS vacsinou vytvorenu. Tam mi dali kontakt na jednu, vraj je dobra. Velmi sme si potom so psychologickou sadli.
V akom meste hladas?

Boris11111

Veľmi úžastná je p.Hribiková, veľmi mi pomohla.Keby nie jej, odpykávam si 20 ročný trest odňatia slobody..