Chudnutie = kruh

Príspevok v téme: Chudnutie = kruh
Amily

Dobrý večer.
Potrebujem radu lebo si už neviem dať rady.
Od 28.4.2013 chudnem na začiatku som mala 90kg mam 168cm .V marci som mala už aj 58kg čo je celkovo strata vahy 32kg,ale pribrala som na 65kg.Lenže ja toľko kíl nechcem.Chcem mať cca 52kg a do leta by som chcela mať tých 58kg.Lenže neviem ako.Snažim sa vyhybať pečivo,cestovinam,vypražaným,sladkostiam,slaním jedlam(dari sa mi v tom) a jem len ovocie,zeleninu,mäso-kur.mäso.Proste jedávam tie zdravšie variatny jedál.Nejem po večeroch.Pijem vodu s citronom,zeleny čaj.Mám aj pohyb sice nechodim do fitka,ale chodim sa prechadzať a bicyklujem na stac.bicykli nie veľa lebo som len nedávno začala..
Jem tak 2x denne lebo milujem pocit prazdného žaludka a tie reči že 5x denne to nie je pre mňa lebo sa večer prežieram...Čooo mám robiť ? Prosim dajte mi dajakú radu :-) Ďakujem .. Mám 17rokov

481516

btw male davky - menšie porcie, tak aby si sa po nich citila ani nie hladna ani nie prejedena ale normálne zasýtená

481516

tam bude pes zakopany ze ješ len 2x denne a vyživaš sa v pocite prazdneho zaludka, čim si prakticky dodrbavaš metabolizmus a nefunguje tak ako ma, to jak keby si do auta dala par kvapiek benzinu a dufala, že bude slapat perfektne cely mesiac. Začni skutočne jesť 5x denne male davky, aby si mala z čoho čerpať energiu pri fyzickej aktivite. Lebo za sucasneho režimu aky mas, spalis minimum tuku, skorej svaly a celkovo tvoj organizmus bude fičať na uspornom režime, tak potom vznika aj ten jojo efekt. Začni 5x denne + beh a nech si organizmus zvykne a metabolizmus upravi.