Už ma to takto nebaví

LadyOpium

ja im o svojich problemoch pisem ale kedze to nechapu snazim sa im pisat o problemoch co najmenej tak si piseme len o banalitach typu co robis kedy ides von atd.

LadyOpium

moji kamosi ma aj tak nevedia pochopit tak s nimi ani von moc nechodim len na nete si piseme...a to tiez len obcas...

santiago12

ahoj mnamka257, študujem v nitre na VŠ, priateľov mám síce akurát, ale nie v tomto meste, ak by si chcela niekde zájsť pošli tvoj FB na santiago94@atlas.sk

Boltonka

No moja ja mám 33 už ani neviem ako škola vyzerá :)....ty máš ešte super roky pred sebov ti závidím,no rozmýšlam teraz budem mať dovolenku dlho a čo pre krista budem ja robiť v tom teple čo mám isť sama k vode?trapaaaas,priatel je v robote a ja čo budem robitť a ni srnka netuší....ty kde bývaš?si na fb?

mnamka257

ja mám podobný pocit, keď som niekde sama. mám pocit, že si ľudia myslia, že som divná a že keby sa im prihovorím, bola by som trápna, aj keď by to tak asi nebolo... a aký nápad máš? a hej, na vysokú sa teším :) ja som zistila, že keď nie som v škole, teda na strednej, v prítomnosti tých ľudí tam, tak mi ani tak nevadí, že som celé dni sama, resp. doma bez kamarátov - niekedy si to dokážem aj užiť, športujem, robím to čo ma baví. len keď vidím a počujem ľudí ako sa rozprávajú, kde so svojimi kamarátmi boli, príde mi to ľúto a pripadám si odveci - hlavne pred letom a na silvestra, ale inak, keď to nevidím a nepočujem, je to celkom fajn... a myslím si, že ten vek človeka, keď je na strednej a nemá kamarátov, je najhorší, lebo potom už človek má aj povinnosti a nájde si okruh blízkych priateľov a nemusí mať milión známych, s ktorými by chodil na párty a podobne... a inak ty máš koľko rokov? chodíš ešte do školy?