Nevera

Príspevok v téme: Nevera
zuzana100444

Chcela by som vedieť čo si myslíte o tom keď muž, ktorý má o mňa záujem a chce so mnou začať vzťah sa vyspí s inou ženou? Neustále hovorí že mu to je ľúto, žeby to počas vzťahu nikdy neurobil, že mal len v tú chvíľu neskutočnú chuť. Neviem či mu mám veriť alebo radšej s ním nič nemať? Ďakujem za názor

Agnes989

Je pravda, ze si moze robit co chce, teoreticky aj vo vztahu si moze robit co chce, ak ta bude podvadzat nikto ho za to do basy nezavre, ale ide o moralku, ze ked som vo vztahu alebo aj ked niekoho balim tak nesexujem s inymi.

Agnes989

Teba bali a skace na druhu? Ako s takym by som si nezacinala, ten ti ani vo vztahu nebude verny, lebo ked dostane hroznu chut a ty nebudes po ruke tak s pokojom zase vyskoci na druhu.

poradcaskoly

Boze dievcatko, taka mila nevinna tvaricka na tvojom FB, socialne citenie - podla skoly, si z kraja, ktory este nie je tak skazeny a ty sa pytas, co s debilom, ktory sa vyspi s inou babou, lebo si sa do neho bezhlavo zabuchla a on si chce s tebou len zasulozit. Je mi ta luto, lebo si urcite nedas poradit a dopadnes zle. Najradsej by som to oznamil tvojim rodicom aj vzhladom na tvoj vek, ze s kym sa stretavas... Nesklam svojich blizkych, ked uz nevies rozmyslat.

Nina.

Poďakuj sa mu, že ti dokázal ako veľmi ťa ,,má rád´´ , ešte predtým ako si sa s ním pustila do vzťahu. :)
Keby mal naozaj záujem, tak by o teba aspoň nejakú dobu bojoval a neskočil by hneď do postele s druhou.
Ale je pravda, že nevera to nie je - je slobodný, môže spávať s kým chce. Ale zrejme pre neho nie si až natoľko dôležitá, aby na teba nejakú dobu počkal ...