A čo teraz?

Príspevok v téme: A čo teraz?
hm??

S jedným kamarátom, poznáme sa už niečo vyše roka, takže nie je to žiadna krátka známosť a poznáme sa dosť dobre. Navyše, má to všetky predpoklady na dobrý, silný vzťah. Veľmi mám k nemu blízko, a s kľudom môžem povedať, že ho ľúbim. Uňho je to tak isto, ale nie je to až tak celkom prirodzene. Ja mám 18, on 24. A v tom je problém. Povedal, že s tým má problém, ale mne to zas až tak veľa nepríde. My si rozumieme aj všetko, ale on s tým má nejaký morálny problém. Ale ja si myslím, že by stačilo, aby si ten vek až tak neuvedomoval, lebo občas na to zabúda, no neviem čo mám ďalej robiť.

Agnes998

24 rocnemu sa zda 18 rocna prilis mlada? Niektori chlapi si aj v 50-tke hladaju osemnastky. A pozri Kulyho, v 36 rokoch si nasiel 16 rocnu. Niezeby som taketo vztahy povazovala za normalne, ale u vas je to este uplne v pohode. Ak ta ale z akehokolvek dovodu nechce, tak sa nanho vykasli. Najdes si ineho ci uz mladsieho ci starsieho ktory ta bude mat rad a taketo kraviny riesit nebude. Mozno je ten tvoj na starsie damy, aj taki chlapi su, v tom pripade je uplne jedno ci si dobre rozumiete alebo nie, on ta proste chciet nebude. Ked som bola v puberte, mala som kamosa co mal 20 a chodil so 40 rocnou vydatou panickou. Keby bola aspon nejak zachovala, ale vobec, dost rozkysnuta.

Mmandarinka

hehe a ja ked som mala 22 tak som chodila s 19 rocnym a bolo super :P Niektori chalani su uz v 19 vyzreti ak sa otom bavime.

hm??

Ok dakujem za vysvetlenie. Pochopila som. Už som mu to aj povedala. Je to fajn, až na to, že som vlastne zistila, že min. 6 rokov nemám šancu nájsť si stabilny, vyzrety a pevny vztah. Takže ani nebudem hladat.

lapidarium

on ta zrejme povazuje sa este nie dostatocne vyzretu osobnost. Predsa len 18 rocna baba je trosku uletena a naivna so svojim pohladom na svet. Lietate este v oblakoch a mate dost casto ruzove okuliare nasadene ze mate v rukach tu moc zmenit svet. Poznam to zo svojich cias ked som mal tolko.
asi mi vyhovuju starsie dievcata aj ked ani tam nieje zaruka ze bude napr. taka 25 rocna vyzretejsia. Nie vzdy to plati, niektori 35rocni sa spravaju akoby mali 18. Je to v povahe.
niektorym ludom nerobi problem vek vobec. Ide oto akosi ti dvaja sadnu v nazoroch a v povahach. Z reality ale aj tu na fore uz boli vztahy kde je medzi dvoma 15 rocni a viac rozdiel. Kde on bol mladsi ako ona a predsa to medzi nimi klape. Ja mam napr. kamarata ktori ma 26 ajeho frajerka ma 31 a super si rozumeju. Mam sesternicu ktora sa vydala za jedneho co bol od nej mladsi o tri roky. Potom mal som kolegu ktory mal 42 a zobral si za zenu 29 rocnu. Takze kaslat na vek ak si rozumiete. Je kopa takych prikladov a ti ludia vobec nepozeraju nato kolko maju rokov ale nato ako spolu vedia vychadzat a ako si rozumeju. Ty si este v takom nie uplne vyzretom veku. Darmo ze mas 18 ale je to len papierovy vek dospelosti ale v hlave to je este rozlietane a bez pevneho nazoru a pohladu na zivot. Este sa len ucis ako to v zivote chodi. Jemu to pravdepodobne vadi. Neviem ci som ti tym pomohol ale snad som to ozrejmil preco zavahal.

Renegade

Sa mu ani nečudujem, že s tým ma problém, je vo veku kedy by už išiel v prípade vzťahu do niečoho stabilnejšieho a myslí si, že mu to 18 ročná žaba neposkytne a vôbec nie je ďaleko od pravdy. Aj keby ste mali byť spolu, strelím 4 roky, ty sa časom dostaneš do bodu "a je to fakt ten pravý?! a čo keď nie? a čo keď hej? a ueeeee a čo keď on už sa chce usadiť? a toto bude môj partner na cely život? chcem to tak skutočne?" a pošleš ho zo stereotypu a stresu doprdele aby si zistila ako chutí aj iný "cock". Takto to on vníma aby si vedela. Tebe imponuje lebo je starší, preňho si však nevyzretá žaba ktorá by ho časom nechala preto ťa berie s nadhľadom a evidentne ho fyzicky priťahuješ tak aby si mu len tak z postele neutiekla povie ti aj on ,že ťa ľúbi.