Posmech za odstávajúce uši

Príspevok v téme: Posmech za odstávajúce uši
WantDiee

Čaute,
Takže trápia ma odstávajúce uši. Mnohý to možno poznáte. Nemožte si vlasy zopnúť do copa,nemožte mať neaký extra vagantný účes na oslavách atď... Ja sa napríklad stretávam s tým že mi ľudia povedia:,,choď na strechu naladiť s tvojimi ušami TV prijimač". Alebo :,,počuvaj nastav mi uši neako aby mi šlo lepšie WIFi" . Toto všetko su samozrejme decké rečičky ale aj keď mam iba 14 veľmi ma to pri srdci zabolí... Predsa za to nemôžem ... Mama mi dovolila tú plastickú operáciu kde mi prišijú uši ale až keď budem mať 15. A mne sa dovtedy fakt nechce toto všetko počúvať... Aj keď som v škole tým ľuďom povedala že zachvíľu sa mi takto smiať nebudú pretože idem na tu plastiku,no neverili mi. Povedali že na to moja rodina nemá (i keď mame na 4 taketo plastiky) . Kvoli tym dvom ušiam je moje sebavedomie na úplnej nule... V obchode sa hanbim predavačky niečo spýtať,bojim sa si sama kúpiť zmrzku a mnoho ďalšich normalnych veci.. Taktie by som sa vas chcela spýtať či má niekto skusenosti s touto operáciou.

kikina:)

mala som kamošku, čo mala 15 rokov a išla na operáciu uší. reči typu " nič si z toho nerob, kašli na nich, usmievaj sa, urob z toho prednosť " sú kraviny. psychika je sviňa a posmech ťa ovplyvní. Choď to operácie a neoľutuješ. Kamoška bola šťastná...priebeh ti tu opísali , žiadna bolesť nie je neboj...vydržíš všetko, len aby si bola bez tých uší..

zatiaľ nos vo vlasoch šatky aby prekryli aj uši : wanda.atlas.sk

proste

ahoj,nebudem ti pisat ako z toho spravit prednost a podobne, lebo viem sama ze ked sa ti ludia smeju,tak to ako prednost neberes. odstavajuce usi su zlate,ked su mozno malicke a odstavaju trocha, ale pri velkych usiach sa podla mna o roztomilosti hovorit neda. viem presne co hovoris, ja som tak neskutocne tuzila zobudit sa,spravit si cop,kupat sa a moc mat mokre vlasy, nesklanat hlavu ked zafuka vietor a odfukne vlasy, hanbila som sa behat na telesnej,pretoze mi vlasy odfuklo a bolo mi vidno usi.
Nasi mi operaciu nechceli dovolit, tiez taky pristup ze plastika, to je nieco hrozne, ale nakoniec som ich presvedcila.
Takze v lete pred vstupom na strednu som na tej operacii bola, pri zakroku bolest ziadna, iba desive zvuky (ked sa to robi za uchom, pocujes ako ti rezu a siju kozu, je to sranda)
Po zakroku mozu byt trocha bolesti (raz som aj plakala od bolesti,ale ja som dost citlivka) ale celkovo to vaazne neni nic hrozne, len sa budes nudit tie dva-tri tyzdne doma (zalezi od kliniky kolko mas hlavu obviazanu normalne a kolko uz len celenka), takze ti to zoberie kus prazdnin.
Cize ked to mam zhrnut - 560 eur, minimum bolesti a dva tyzdne doma(plus este necakaj ze ked ti daju dole obvaz das si cop, este tak tri tyzdne alebo kolko budu modriny,cize este budes muset vydrzat s rozpustenymi)
No ale zrazu celozivotny komplex je prec, som otvorenejsia, stastnejsia, uvolnenejsia, krajsia.. ludom o tom ani hovorit nemusim ked nechcem (takze netrap sa tym ze az v 15tke si to mozes dat, aj tak by ti to teraz na zakladnej nepomohlo, v tom kolektive budes vlastne stale za tu "usatu")
Takze ja by som do toho isla este aj styrikrat. Momentalne ich mam uz trocha odchylene (3 roky po operacii) ale urcite to nie je to co bolo, len teda aj toto sa stava. Ale je velky rozdiel, aj ked sa im teraz trocha odchylili, nie su to tie "satelity".
Cize je to jednoduche, ak ta to trapi a rodicia zaplatia- chod do toho, nebudes lutovat

MultiLevel

Ak sa vam niekto smeje za takuto vec, tak sa len dosiroka usmievajte......Nedajte sa odradit a aj ked to urcite boli, povedze ludom, ze vam nestoja za to, aby ste ich stupidne posmechy komentovali. Lebo to co robia je prejavom len a len ich hluposti a obmedzenosti. Usmievajte sa!!

VeronikaG.

Ahoj na zaciatok maj tych ludi v riti :) ak mam byt strucna ja mam tiez takyto problem viem ako sa citis :) ale neber to osobne len si sama ublizis je to na psychiku viem ale kasli na to pre zmenu ja mam 19 a musim povedat ze ak sa ti smeju ti nedonosenci v skole tak o par rokov ver mi dospeju len blbec si z toho robi zarty :) ani ja som nemohla nosit nejaky uces alebo cop ale treraz na to kaslem :) rada nosim cop najlepsie je ked si vlasky natupirujes a spravis tak cop troska uska zaniknu :) ak mozes mat plastiku sice az v 15 tak sa mas na co tesit ja som to cela tiez ale kamarat mi povedal ze keby si dam hoc aku plastiku na tele uz ho nikdy neuvidim vidis toto je podpora a pravda kazdy clovek je taky aky je netrap sa kvoli uskam :) si pekna aka si aj keby si mala fakt satelity :D :D :D len sa pousmej a kasli na tych zasranov :)

nix

mne ked sa raz jeden chlapec vysmieval, povedala som mu, ze mi to nevadi, nech sa smeje, ale ze ja na to balim chlapov :D plus som dala poznamku na jeho nedokonalost a takmer sa rozplakal...(to sme mohli mat okolo 12) :D

milli11

Ja som uz dospela a odstavaju mi usi. A nikto sa mi nevysmieva preto, obcas niekto zacne mat poznamky, ale vtedy vytiahnem ja nieco na toho cloveka a mam pokoj.

ccnxhxj

Pocuj ja som mala take velke usi ked som bola mala..:) tiez, lebo sa mi ani zesmiali skor som sa len ja hambila... Teraz mi to je jedno , dokonca nosim normalne vlasy do copu:).. Inak, same mi to prealo a uz mm normalne:) bo ked som bola mala som si stale zmolila usi a preto som ich tKe mala :D SIBE TI!? Ziadna operacia!!! To ich mas az take odstavajuce?

milli11

Presne tak, sprav si z toho vyhodu! Mne tiez odstavaju usi a nic si z toho nerobim, este aj vlasy casto demonstrativne nosim v cope. Nech len vidia a zavidia!

Citala som aj, ze ludia s odstavajucimi usami su originalni nez ostatni. Dalsia vyhoda, vraj lepsie pocuju.

Podla mna je problem v ich posmievani, nie v tvojich usiach. Ale ludsku blbost tazko porazis.

nix

Ahoj, ja mam problem s usami tiez...mam 18 a ked som bola mensia, strasne sa mi deti smiali...teraz to pocitujem tiez, ale z vysmechu si uz nic nerobim, pretoze sa mi smeju osoby z triedy, ktore mi iba zavidia...osobne ma moje usi trapia, ale len kvoli tomu, ze sa to nepaci mne, nie kvoli tym co sa mi smeju...

rada by som sla na operaciu ale neznasam bolest, takze sa na to asi nedam, ale urcite daj vediet ake to bolo...

su aj horsie veci ako toto, takze si z toho nic nerob, mam priatela, sme spolu uz 5 rokov pomaly a jemu to nevadi, praveze si mysli ze to je roztomile :) zo vsetkeho, co sa ti na sebe nepaci, urob prednost a uvidis, ze sa ti bude zit lahsie