Letuska - vyska

Príspevok v téme: Letuska - vyska
skajka

Ahojte. Nerada otvaram temu, ktora uz bola pravdepodobne viackrat riesena, ale nenasla som konkretnu odpoved na moju otazku. Chcela by som vediet, ci mam sancu stat sa letuskou napr. v Emirates, s vyskou 158 cm? Viem, ze maju poziadavku dosiahnut vysku 212 cm, co bohuzial, nesplnam (chybaju mi nejake 2 cm :confused:). Myslim, ze ostatne poziadavky splnam, len neviem, ako striktne beru tie vyskove kriteria.. Ma vyznam zucastnit sa konkurzu? Pripadne, u ktorych lepsich spolocnosti neberu vysku az tak prisne? Dakujem za odpovede :-)

skajka

Sejla, mas uplnu pravdu, za pokus nic nedam a sama sa presvedcim, co a ako :) Pocula som, ze tie vyberka su dost namahave. Snad sa coskoro uz aj sama presvedcim ;)Dakujem za podporu :)

Sejla

V Emirates vôbec nejde o výšku, kamoška má nejakých 160cm a vzali ju, takže šancu možno máš, veď choď na konkurz a uvidíš. Ale výberové konanie má niekoľko kôl, musíš prejsť rôznymi testami osobnosti, jazykovými, osobnostnými, inteligenčnými a zdravotnými. Priprav sa hlavne na to, že budú skúšať ako zvládaš stres, tímovú a samostatnú prácu a ešte ako pri tom vyzeráš. Za pokus nič nedáš.
Od Ryanairu ruky preč, mňa tam raz vzali, ale aké pracovné podmienky ti poskytnú, je doslova novodobá otročina.

flegma

jaj tak :D
no v emirates asi nie, tam maju dost prisne kriteria, ale taky raynair berie aj krpate, ale musia vediet dobre plavat :D