Nedostatok minerálov v krvi (tele)

Príspevok v téme: Nedostatok minerálov v krvi (tele)
Katarina1970

Dobrý deň. Môjmu otcovi zistili z krvi, že má veľmi málo minerálnych látok v tele, či krvi ( draslík, sodík ) . Hospitalizovali ho v nemocnici na internom s tým, že dostane zopár infúzií a keď to bude lepšie , pustia ho domov. Lenže hneď po prvej infúzii vracal, a odvtedy vracia vždy keď niečo zje. Mohol by mi niekto , nejaký odborník, alebo niekto kto sa s tým stretol, napísať od čoho to je???? Lebo mi nikto nič konkrétne nevraví. Otec je celý malátny, nechce jesť, aby nevracal. Ďakujem za odpoveď.

Katika33

Takže nakoniec je to oveľa horšie , ako si každý myslel . Oteckovi zistili pri ct , že má nález na mozgu - adenóm hypofýzy . Tak , teraz sa mi už zrútil celý svet !!!

RNG

Vo velmi oslabenom stave ludom nechodi uz travenie, tj nevytvara sa dost kyselin enzyumov a samozrejme aj probioticka flora v crevach je narusena.
Pre takych treba system "nastartovat" vysokymi davkami collostra az 3 x 15 gramov denne. Collostrum je telo schopne absorbovat aj bez traviacich kyselin a enzymov, a je to bohaty zdroj zivin a obrannych latok.

Ivka 1

Katka ak budete chcieť, ozvite sa mi na mail. Nenechajte to na pokus - omyl, je to Váš ocko , ja už pre svojho nemôžem urobiť nič, len nosiť kvietky na cintorín :(

Katika33

Tak som bola navštíviť otecka, a som zúfalejšia ako pred tým. Stále sa mu točí hlava, vraj mal veľmi nízky tlak, a stále vracia ( keď niečo zje). Dnes slúžil milý, ochotný pán doktor, zmenil mu lieky, podali mu nejaké infúzie a vraj zajtra má absolvovať ešte nejaké vyšetrenia . Má vraj veľmi málo soli v tele, doporučil mu kúpiť slané minerálky - kúpila som Fatru, neviem či je niečo lepšie? - a doniesť mu soľ , nech si všetko prisoľuje. Neviem síce čo, keď všetko vyvráti?!

fitMonka

Ahoj, na doplnenie mineralov prirodnou cestou asi neexistuje nic lepsie ako shilajit, obsahuje ich asi 85 splu s latkami, ktore podporuju ich vstrebavanie do tela, co je velmi dolezite. Okrem toho je velmi zdravy
-odkaz odstránený-

llek

Katka, dostaval Moduretic, co su diuretika, lieci sa na vysoky tlak, tak je dost mozne ze aj vdaka infekcii sa trochu narusila jeho mineralova rovnovaha. No a co sa tyka informacii, keby si mala v sluzbe na starosti niekolko oddeleni, tiez by si nebola velmi sterda na informacie o pacientoch, ktorych len akutne riesis v sluzbe, ani by si na to nemala cas. Ved zajtra je pondelok tak sa spytas osetrujuceho lekara. Tu nejde o protekciu ale o to aky je standardny postup. Ani ja v sluzbe neposkytujem informacie o pacientoch o ktorych sa stara niekto iny, len ked vznikne akutna situacia alebo nahla zmena stavu

Ivka 1

Katka jasne, porozprávajte sa a nezabudnite mu kúpiť minerálku Magnéziu ale aj ďalšiu s iným zložením minerálnych látok , môže byť aj Fatra. To sme dávali aj môjmu ockovi po porade s jeho lekárom. Potom sa mi ozvite.

Katika33

Ivka, ďakujem. Teraz idem za ním a skúsim sa ešte popýtať, ak bude koho. Liečil sa na vysoký tlak, bral pravidelne Vasocardin, prestarium a anopyrin, ale teraz bral týždeň aj antibiotiká ( Klerimed 500) a 2 dni aj Moduretic.

Katika33

Ivka, ďakujem. Teraz idem za ním a skúsim sa ešte popýtať, ak bude koho. Liečil sa na vysoký tlak, bral pravidelne Vasocardin, prestarium a anopyrin, ale teraz bral týždeň aj antibiotiká ( Klerimed 500) a 2 dni aj Moduretic.