Kde robím chybu? Čo si mám o tom myslieť?

Príspevok v téme: Kde robím chybu? Čo si mám o tom myslieť?
gulis

Ahojte mám 18 rokov a už asi 3 roky si hladam babu len akosi sa mi nedarí....nie som žiadny stiahnutý chalan, výzorom to tiež nebude a rád spoznávam nových ľudí....len mám taký problém vždy keď sa z nejakou zoznamom chodíme vonku a tak ale nikdy z toho nič není....teraz pred 3 mesiacmi som spoznal super dievča konečne som si myslel že to výjde lebo si píšeme také sladké rečičky ako láska,poklad, anjeli, moje zlatko a tak...chodíme vonku a chcel som ten vzťah pozdvihnúť vyššie tak na zábave som ju pobozkal...bozkávali sme sa celú zabavu s tým že sa máme radi a tak.....no lenže teraz niekedy mi povedala že bola vonku s jedným chalanom ktorý ma 23 a ze ho pozná krátko ale je namotana riadne....sklamalo ma to.....ale keď som šiel minule na zábavu a mal tam byť aj on povedala mi že tam bude so mnou ze ma riadne dlho nevidela a ze on to pochopí....A ze ma ma veľmi rada aa tak ked som jej povedal že mu závidím povedala mi že ja mám naviac....ale sladké reči si píšeme stále dokonca sa aj stretávame naďalej....Ja neviem co si mám o tom myslieť? Čo myslíte, mám ju hrozne moc rád poraďte ako by ste sa vy zachovali v takej situácii....

Agnes989

Ste v takom veku ked si vela mladych este nehlada ziaden stabilny vztah ale chcu sa hlavne zabavat. Nemusis robit nikde chybu, ale si este velmi mlady, vela chalanov v tvojom veku este ani babu nemalo. Asi si si narazil nespravny typ dievcata k sebe, ona to taha na dve strany a vobec jej to nevadi. Ale to je vekom, je este nevyzrela, o par rokov bude zrejme ina.

Hrac

v 18 je to proste skoro, v tych rokoch necakaj od bab nic vaznejsie. V tychto veciach zeny dozrievaju trocha neskor ako muzi.