Rhinoplastika - plastická operácia nosa, Dr.Červeň

Príspevok v téme: Rhinoplastika - plastická operácia nosa, Dr.Červeň
srnka_xx

Ahojte žienky, som objednaná na rhinoplastiku (celkovú), k pánovi doktorovi Červeňovi, termín mám 22.11.2014, dnes mi volali, že či chcem ísť ešte v septembri, ale keďže mám školu, nedalo sa mi. Sestrička hovorila, že ak sa niečo uvoľní bude mi volať, nakoľko som prejavila záujem ... ale teraz už k veci :)
Chcem sa vás opýtať, tie ktoré ste absolvovali tento zákrok, robili vám ho v celkovej alebo lokálnej anestéze? Z oboho mám rovnako blbý pocit a neviem si vybrať, aj keď momentálne som objednaná na CA. Mohli by ste mi prosím napísať skúsenosti? Bola som už aj v CA, aj v lokálnej, keď mi robili koleno. CA je samozrejme pohodlnejšia, ale bola som veľmi vďačná, že som sa prebudila :)
Plus môžete mi akékoľvek tipy, triky, rady napísať :) Ak by ste boli také milé, môžeme si o tom popísať aj mimo fóra, rada by som videla vaše premeny, samozrejme ja tú svoju potom tiež rada poskytnem ďalším z vás :)

Prosím nepíšte mi, že je tu kopa tém o tom, chcem čerstvé informácie a nechce sa mi preklikávať sa všetkým, to iste chápete:)
ĎAKUJEM, za všetky reakcie. S.

Olesya

Takato tema tu je.a dokonca sa v nej diskutuje.takze nie je neaktualna ;-)
Ja ti mozem poradit len jedno. Urcite celkovu anestezu. Lokalku nevydrzis. Operacia trva nie zrovna kratko. Je to neprijemne. Mozno ak by ti robil iba spicku....aj to by som asi nesla do lokalky. ale ak celkovu rhino....tak celkovu...