Sacharidové vlny

malyslonicek

Noo znie to jednoducho alee v praxi to bude asi o niečo naročnejšie... No za pokus to stoji.. Dakujem za odpoved :-)

odpovedam

no... tvoje stravovanie nie je nastavene na chudnutie. mas v strave privela sacharidov a malo bielkovin. Peciva sa vzdaj uplne, cukor absolutne nikdy a ovocie popoludni uz nie. Zameraj sa viac na bielkoviny (syry - skvela je mozzarela alebo cottage cheese, bryndzu, vajicka, rozne zakysane mlieka, ryby atd.) a pridaj do stravy hlavne dobre tuky - bez nich schudnes tazko. su potrebne na spravne fungovanie hormonalnej sustavy a na vytlacanie stareho ulozeneho tuku. medzi dobre tuky patria olejnate semena, orechy, ryby a oleje z nich. v ziadnom pripade na nich nevyprazaj. na vyprazanie mozes pouzivat kokosovy olej - je tepluvzdorny a zohriatim sa nemeni na nebezpecny transtuk. a samozrejme - vela zeleniny ;-)

malyslonice,

Za normalnych okolnosti jem 5-6 krat za den.. Strava vyzera asi takto: ranajky: jeden rohlik a nieco k tomu (ryby, prazenica,zelenina, nic extra tazke); desiata: nejaky ochuteny jogurt, ovocie alebo kava alebo nieco sladke, obed: na obed jem hlavne maso, vyhybam sa sladkym a mucnym jedlam; olovrant: najcastejsie je to jablko, alebo podobne ako na desiatu a vecera: nieco male, lahke :-) pecivo sa snazim jest len raz do dna - na ranajky...niekedy zhresim so sladkostami, no snazim sa vyhybat sa im :-)

odpovedam

je to momentalny moderny trend vo fitness, ale z hladiska vyzivy a zdravia vyznam nema, resp. ma podobny negativny dopad na metabolizmus ako ine diety...

napis, ako vyzera tvoje stravovanie...