Koktavy kolega

Príspevok v téme: Koktavy kolega
viki1

ahoj, nastupila som do novej prace, uz je to mesiac. hned v prvy den som uvidela krasneho chlapa, pozeral sa na mna, kazdy jeden den sme sa videli, stale len pohlady, nic ine... a miuly tyzden to prislo, zastavil ma a vypytal si fb, bola som cela stastna, kolena sa mi skoro podlomili, ale je tu jeden problem, o kokce. najprv som si myslela, ze je to z toho, ze sa hambi, ale a druhy den som stala vonku, prisiel ku me , a zas to iste, ani som mu nerozumela co hovori :-( nedokazem sa s nim ani normalne porozpravat, radsej idem od neho prec, lebo ma to trapi, ze nedokazeme ani pokecat, k tomu mu ani moc nerozumiem, preto sa stale pytam ze co co ... a dnes ma pozval v piatok na veceru... neviem co mu mam odpisat... :-( co si o tom myslite?

patrikk

Je to strašné postihnutie, ak niekto kokce, ako keby bol uväznený vo svojom vlastnom tele. Riadny trest od života. Samozrejme sú aj horšie postihnutia, ale toto je na prášky. Na druhej strane sa nájde len malo partnerov, ktorí sa takto obetujú a budú žiť s koktavým. Niekto tu spomínal, že ako to dopadlo... asi z toho vycúvala, usudzujem podľa jej pochýb. Možno to bude drsné, ale aj tu platí "Vrana k vrane sadá rovný rovného si hľadá".

Mesačný princ

Ani sa mu nečudujem, že mu preskakuje hlas. Pri takýchto ľuďoch, kde ho jedna ponižuje, druhá ľutuje a tretia je dôvodom jeho koktania.

abcde12

Vraj keď niekto spieva, tak nekokce. Bolo by to síce romantické, ale asi by sa to nestretlo s pochopením okolo sediacich.

ivobrick

Hm, priatelkyn brat tiez koktal ale ked akoze niekoho blizsie spoznal tak ked som sa s nim bavil a sral nato ze kokta - aj som mu to povedal viac krat, tak rozpraval normalne bez toho aby si to uvedomoval. Potom som ho zvykol podpichnut ze kde nechal koktavost.. :)

Ked si taka dobra v tej opatrnosti, skus teda zistit ci to furt ma takto, priamo od neho.

Byt na tvojom mieste, napisem mu serem nato ze koktas, len si dones v piatok telefon, budes mi pisat a ja ti budem vypravat :-D A nemyslim to ironicky..

5.5elsa

na večeru no asi by si sa s ním necítila príjemne že? :) na druhej strane ak ho odmietneš bude vedieť prečo no neviem až to dokážeš vstrebať to jeho koktanie rozhodnutie je na tebe už ťa nikam volať potom nebude lebo bude vedieť dôvod keď máš o neho záujem aj s tým tak choď ak nie tak nechoď

viki1

mne je to trapne kvoli nemu, nie kvoli sebe :( proste uz len to ze sa nedokazeme normalne porozpravat a zakazdym jeho slovom hovorim čo čo? ach jaj :( teraz ked s nim pisem, v pohode je a staci malo aby mi vyznal lasku :-( ja ho zas nechcem namotat zbytocne, tak s nim pisem opatrne...

ivobrick

Tak sa nanho opytaj niekoho kto ho pozna.

Ked kokta, tak kokta, je to choroba a ked je nervozny tak je to este horsie.
Co evidentne je ked chce s tebou nieco riesit.

Teraz zavisi co spravis ty, bud ze budes mat koktaveho chalana, alebo to proste neznesies. Ono sa to minimalne o trochu upravi ked ta spozna lepsie.

CO by si ocakavala TY od chalana ktory sa ti paci a ty sama koktas? :)