Ja neverna

Príspevok v téme: Ja neverna
netreba

Ahojte chcem sa podelit o to vo som spravila a chcem vediet reakcie...zacnem takto rozisiel sa somnou priatel ...boli sme spolu pet nadhernycch rokov strasne ho milujem aj som ho vzdy milovala a aj budem ...on ma uz nenavidi necudujrm sa...
No minuli rok to zacalo trosku povrzgavat v naosm vstahu nejako sme sa mierne od seba vzdialili no vzdy sme vsetko dokazali vyrieisit..posledneho pol roka to zacalo byt divne ja som vitila ze to nieje on ze asi sa mu niekto paaci snazila som sa o jeho priazen ale moc mi znej nedaval...ja som si zacala pisat s clovekom ktpri sa zacal zaujimat o mna viac ako priatel ....on to vedel a videl ze aj ja som sa zmenila ze sa mu uz nevenujem tolko co inokedy ...nejako sme sa zacali hadavat a tak az sme sa nakoniec rozisli ja som to nechcela...no srutila som sa vazne velmi bola sobota a v nedelu den na to mi ako diavol napisal on utesoval ma a ze aby som dosla tak som sla za nim nemala som ziadne umysli ani nic celu cestu za jim som revala a rozmyslala preco sme sa rozisli preco sa to stalo..ked som dosla boli sme vv kaviarni atd..jednoducho sme sa rozpravali stale so ale myslela na mojho milovaneho...no ked sme ssdeli len tak v aute zrazu somja to tvrdim ze dostala skrat pretoze to co som spravila som nikdy nechcela...zacali sme sa bozkavat atd a led uz doslo na sex tak po asi dvoch minutach aj skoncil vtedy som sa prebudila z tranzu a isla domov neverila som sama sebe ja taka nie som co som to spravilaje to hnus..laske som aa bala to ppvedat velmi nechcela som ho stratit kvoli dvom poondenym minutam..ale ten clovek sa mi zacal vyhrazat ze mu to povie a tak sa aj stalo..chcela som mu yo povedat sama chystala som sa na to on ma predbehol.....nenavidim sa za to pretoze moja jedina laska ma nenavidi..za skrat nikdy by som to nespravila pri vedomi neviem ako som to mohla je mi zo seba na grc...odohnala som od seba muza ktoreho milujem ..som hnusny clovek..uz nemam u neho sancu ..snazila soms a to aj vysvetlit no uz je neskoro vsetko som posrala cely moj zivot kboli dvom minutam ...pytam sa mam sancu??nemyslim si...

_meno

Ahoj netreba

Clovek ma svoje potreby ktore ked naplna citi sa spokojny. Plnohodnotny vztah cloveka uspokojuje a naplna.

V pripade ze to dany vztah nerobi, samozrejme clovek vytvara vztahy nove.

Laska z duse je taka, ze on miluje tvoju dusu. Pokial ho ty fyzicky "podvedies", taky clovek ti skor odpusti a vinu prevezme na seba, ze bola to jeho chyba ze ti nedaval co si chcela.

Prepac, ale o com pises ty je velmi plytky vztah sebalasky a to, ako sa pomaly rozpadaval ... je ako indianske prislovie "predtým ako prichadza burka vzdy hrmi".

Co sa ti stalo je pre teba ale velkym prinosom, pretoze ta nauci hlbsie lubit, ziskala si skusenost ake následky ma plytky vztah.

V pripade ze sa z toho poucis, v buducnosti sa ti nic podobne nestane.

Hlavu hore ved aka kraasna buducnost ta ocakava, kolko lasky, lutosti a porozumenia do teba bolo vlozene !

Prajem ti pokojne a vyrovnane obdobie a samozrejme dalsi lepsi start slecna netreba :)

Agnes989

A mohla by si porozmyslat o navstevovani psychologicky, pomoze ti to prejst cez toto tazke obdobie, zaroven upratat v hlavne a najst svoju cenu. Lebo ty cenu mas, len ju nevidis, strasne sa podcenujes.

Agnes989

Nie si hnusny clovek len mas nulove sebavedomie, ak nie minusove. Nikoho si nepodviedla, predsa ste sa rozisli tak si bola single. Osobne si myslim, ze ten vztah by si nezachranila ani keby si s tymto nespala, lebo tvoj byvaly bol uz zahladeny do inej. Neponizuj sa a nevtieraj sa mu, proste zacni zit svoj zivot a na hentoho sa vykasli.

lienocka2808

Akoze co sa tu vsetci do nej navazate? nebola tak nahodou slobodna nezadana ked sa to stalo a nie svojou vinou? pisala, ze ona sa rozist nechcela. Tak co. Bohuzial on sa rozisiel s nou tak co cakal. mal ratat aj s takouto moznostou. Clovek by sa mal rozchadzat nie zo srandy, ale z presvedcenia, ze to je navzdy a nerobit si z partnera dobry den. Ked sa s nou rozisiel tak by mu malo byt u prdele, co si po rozchode robi. A casto krat proti bolesti pomoze aj takyto romanik, a co. Nepodviedla ho.

sweater*

a ku komentarom kde ta tu osocuju ze si mozes zato sama, teraz trp a si nezrela zenska. oni su ludia strasne takto mudri a hned si vedia predstavit ako by sa zachovali/co citili na mieste druhych ludi. ale je to pekna hovadina. kedysi som si tiez myslel, ale cim dlhsie sa tym zivotom prerazam, tym je mi jasnejsie ze take jednoduche a jednoznacne to je len velmi zriedka. sme len ludia a robime chyby

sweater*

naco sa takto tyras. ludia robia veci ktore potom lutuju. vsetci. co sa stalo uz neodcinis. tym ale nechcem povedat ze mas byt z toho smutna uz na furt. zivot ide dalej. skus hodit s byvalim seriozne rec a mozno bude dobre. ked aj nahodou nie, zalubis sa do ineho neboj sa. ono to nefunguje tak ze on existuje ten pan 'jediny'. ich je mrte velaa. good luck

SolomonKane

To ho tak velmi lubis, ze po rozchode das inemu? Neospravedlnuj sa, pretoze to ziaden tranz nebol. Nes si nasledky. Je mozne ze si prisla o dobreho cloveka.

anjelik *

Milé dievča, skôr ako skočíš z mosta za to hrozné, čo si urobila, by som ešte odporučila krátke zamyslenie sa. :o)) Možno ti to pomôže sa v budúcnosti vyvarovať tomu, aby si sa dostala do rovnakej situácie. V prvom rade si musíš uvedomiť jednu vec. Že si tak, ako 99,99% tejto populácie odvislá od sociálnej sféry a že svoj vzťah si, ako 99,99% populácie vybudovala na chémii a vzájomnej závislosti. Nie na láske, lebo láska je o pochopení a to sa na stretko s vami dvomi, tebou a priateľom, nedostavilo. Ono to sa totiž buduje a postupne. Čiže, akonáhle sa váš vzťah preklopil do bežnej rutiny a nudy, v momente sa vynoril a to ver, že sa vynorí vždy, niekto krajší, zábavnejší a otvorenejší k tebe samotnej, alebo v prípade podvádzaných žien, k nemu samotnému. A vždy pri prvej kríze si ty potrebuješ a je jedno, či vedome alebo nevedome, či za triezva alebo opitia sa, dokázať, že máš *hodnotu*. Ak svoju hodnotu staviaš na tom, koľko pozornosti ti venuje ten druhý. A ak rovnako na tom staviaš svoju existenciu. Ty si mala smolu v tom, že si natrafila na chmuľa, čo keď si cukla, rovno utekal žalovať tvojmu priateľovi, čo si za chuderka. No a že si bytôstka slabučká si dokázala aj tým, že si požiadala o radu na tomto fóre, ktoré sa priam hmýri dokonalými bytosťami, ktoré ti presne povedia, čo si zač a čo by oni nikdy neurobili a akí sú oni dokonalí a aké dokonalé vzťahy oni dokážu tvoriť. :o))) Čo ja nevylučujem, ale pripisujem to viac ich šťastiu a veľakrát aj strachu *rozdať * si to s tým druhým, a nie priamo tomu, že by už mali v sebe skutočnú lásku ;o) Čiže, poučenie pre teba. Ak sa dostaneš do ďalšieho vzťahu, viac pozornosti venuj sama sebe, svojmu vlastnému rozvoju a potom sa z teba pre toho druhého stane partnerka, ktorá bude schopná pri ňom stáť aj v tom povestnom *zlom* a nezdrhne hneď do inej náruče. Nie si žiadna chuderka a netreba sa týrať, ako to robíš teraz a očividne si v tom nevystačíš sama, keď ešte aj tu vypisuješ. Hlavu hore a pokús sa do nej dostať trochu viac svetla poznania. :o) Chuderkou by si ale zostala, keby si znovu nevstala z prachu, kde si sa sama vrhla a nezačala znovu a podľa možnosti inak. :o)