Marihuana - narušenie psychiky

Príspevok v téme: Marihuana - narušenie psychiky
Sakalqo

AHOJTE.. mám 15 rokov, 1x som hulil pred 1 rokom, chcel som to vyskušať...bolo brko, mal som 3, 4 potiahnutia (puky) .. čo nastalo potom.. mal som hrozne stavy, 4 svet, hlava sa mi točila stale do tych 4 svetov.. nejak som sa dostavil domov, išiel som spať.. rano som sa zobudil.. kukal som.. proste, je to už rok potom a stale mam narušenu pychiku tak, že proste niekedy vnimam že som tu, že žijem, že robim určite veci.. proste že som tu..neviem čo mam robiť, snažim sa nato nemyslieť.. ak by ste mi nejako vedeli pomôcť, tak to prosím urobte.. ĎAKUJEM= Peter..

_meno

Ahoj Sakalqo Peter

V brku je tabak, ten utlmuje a kruti hlavu. V spojeni s malym mnozstvom travy je to idealna kombinacia na depresie, unavu a zavraty.

Predavkovanie je rovnako zle ako podvyzivenie.

Vsetky omamne latky hladia ducha, resp. odosobnuju. Castokrat ked si vypijeme si povieme "ako som si mohol hento mysliet, alebo ja som pekny somar, este ze som si vypil lebo ak by som tie moje vyplody fantazie fakt vykonal hambil by som sa za seba".

Uzivaj dary zivota s rozumom. Resetuj sa ked citis ze ti to pomoze.

Aha a zabudol som, stare skusenosti sa zabudaju tak, ze bud nespominas na to co sa stalo, alebo naopak ziskas nove pozitivne skusenosti k danej veci.

Ale osobne si myslim, ze mas ine problemy ktore neriesis a chces to zvalit na rok stary incident co s tvojou sucasnostou ma zrejme malo spolocne, ak vôbec.

V kazdom pripade ti prajem vela zdravia a pokoja Peter :)

PS. Zabehaj si a vypi denne aspon 4x0,3dcl cistej vody. Budes sa citit lepsie a to je zrejme po com tuzis :)