Možno hlúpy strach

Príspevok v téme: Možno hlúpy strach
Foxie

Zdravím,chcela by som sa spýtať na váš názor. Minulý rok som mala pohlavný syk s chalanom,bolo to tri krát,po druhom raze som dostala mononukleozu,je možné že som ju dostala zo vzduchu tento vírus,od tohto chalana alebo od kamaráta čo ma v tej dobe pobozkal a bol chorý,respektíve mal príznaky mononuklozy.otázka sa však týka niečoho iného. Nedávno som mala prednášku o HIV a dosť ma vzala. Moja otázka je,môžem byť HIV pozitívna? Chalan čo som s ním vtedy spala je môj kamarát a vedie bujarí život a čo si pamätám mali sme aj ochranu ale stalo sa aj,že sme na pár chvíľ boli aj bez nej. Mám v pláne sa ísť otestovať teraz v najbližšej dobe a snažím sa aj zkontaktovať s týmto mojim ex priateľom s benefitom,len je v cudzine tak je to taťšie. zaujíma ma váš názor či môžem mať túto chorobu,viem príde vám to hlúpe takéto otázky ale budem rada ak sa zapojíte a aj nejaký odborník. P.S. na mononukleozu som bola liečená,serologické vyšetrenia mi robili pod chvíľou,mala som chvíľu zvýšené pečeňové testy,ale to u mononukleozy bežné. Vopred ďakujem a prosím o názory

sila slova

Usb má pravdu, prečo ti to nenapadla taká myšlienka či ťa niečim nenakazí už vtedy? HIV nieje žiadna sranda. Toho sa už nezbavíš. A mohol ťa nakaziť aj hepatitídou B alebo C a ani o tom nemusíš vôbec vedieť. Tiež chlamydie, HPV, herpes genitálny atď.

usb

Na hiv si mala mysliet skor nez si s nim zalezla do postele, ked si vedela, ze vedie bujari zivot. Tu ti mozu ludia napisat hocico aj tak ti to pokoj na dusi neda, lebo nikto nevie ci si nakazena alebo nie. Jedine test na hiv ti da jasnu odpoved.