Menštruácia

sewie

zaujimave je ze ked chcete napisat odpoved musite vpisovat vselijake znacky-cisla a boh vie co aby bolo jasne ze to nepise robot...kedy vymyslia vstupnu otazku ktora sa ujisti ze sem neprispievaju unudeni blbeckovia?

KaliGali

@Livuska1: co ma vytok s tym spolocne? ked si mala pred menstruaciou ok ale po menstruacii uz nemoze sbyt tehotna a vytok s tym nem anic spolocne...

KaliGali

@prezyvkaaa: to som jej len tak napisala ona pod tym istym ID otvorila viacero tem a najmäa s apytala ci moje byt z hrubej zubnej kefky tehotna lebo s a stym urobila. tak ja som sa velmo dobre zasmiala....viem kedy a kolko meskaju chramy ( mam za sebou zdravotnu ) ale toto!

prezývkaaa

KaliGali- max. týžden ? :DDD dovol mi sa zasmiat... aj mesiac dva tri , cyklus sa v priebehu dvoch rokov upravuje takže može ti meškat aj viac ako týžden... a Livuška 1 - nauč sa gramatiku , ptm si kúp tehotenský test a uvidíš lebo my z fóra určite vieme či si tehotná alebo nie ..

Livuška 1

Baby ja som mala pred výtokom pohlavný styk, on nemal kondóm ale mal spermie ale ja doteraz nemám menštruáciu? Čo my je?

simonka 0000

Tehotenstvo? Toho sa moc neobávam lebo ja nie som kurwa a s nikým som ešte nespala ;) Ja len masturbujem ale neverím že to má s tým dačo spoločné :)