Čo robiť?

Príspevok v téme: Čo robiť?
ZuzanaS

Ahojte, spravila som prúser a neviem ako ho napraviť. Pred 2 dňami som mala narodeniny, priateľ mi doniesol darčeky. A tu je kameň úrazu. Pýtal sa ma čo chcem na narodeniny, povedala som mu to, ale kúpil mi 2 iné veci, ktoré sa mi absolútne nepáčili. Ja som človek úprimný a neviem skryť sklamanie. Samozrejme som vďačná, že si dal námahu aj som mu to povedala, že sa to cení, najmä ak k darčekom pridal kus svojej roboty ( vystrihol mi obrázok ) avšak stale sa to spomínalo, až prišlo na to, že mi povedal, že so mnou nechce byť..že toto bola akási posledná kvapka. Sme spolu vyše roka, tak neviem. Možno ho mrzí ten darček. Chcela by som mu spraviť prekvapenie, ak sa u mňa ešte zastaví, že kupim kvet alebo niečo, čo ho poteši a poviem mu slová, ktoré dokážu, že ho ľúbim..Neviem..ako to riešiť? nechať to tak a ísť ďalej alebo bojovať..lebo pre takú maličkosť sa vzťahy neukončujú ?
(PS- iné dievča v tom nie je, to viem, avšak ma robotu, školu, semestralky, prácu, je toho vela a nestíha a chce na to čas a nema čas sa ževraj venovať vzťahu )

hotentot

cas na vztah sa najde vzdy, otazne je ci ma cas a naladu na babu, ktora riesi co dostane, ja by som na to nervy nemal

Dadula56

Prepac, ale po prve aj keby ti dal uplne sprostosti, tak sa ma clovek tesit z toho, ze nieco dostal a nie "neskyvat sklamanie". Po druhe ti povedal, ze je to posledna kvapka, cize nebolo to ukoncene len kvoli darceku, ale kvoli inym problemom, ktore s tebou mal.
Cize neries nejaky darcek, ale celkovo, co bolo na vztahu zle a zariaduj sa podla toho. Ak si stale myslis, ze je to len o darceku, tak tym horsie, lebo si potom zjavne vobec nerozumiete a neviete spolu komunikovat.