Piatkujete?

Príspevok v téme: Piatkujete?
ffd

Čo robíte v piatok? Ja sedím doma, pozerám filmy, hrám hry, čítam...Mám 17 a moji rovesníci cez piatky pijú, fajčia, húlia...Neláka ma to, ale fakt je, že možno preto som tak trochu outsider a len s úzkou skupinkou spolužiakov si mám čo povedať. Taktiež preto nemám s nimi žiadne spoločné "zážitky". Nechcem o nejaký čas skončiť strednú, obdobie počas ktorého sa má človek najviac vybúriť a nemať s tým kolektívom o 10 alebo 20 rokov na čo spomínať. Ale mňa by to proste nebavilo. A nechcem byť outsider aj na ZŠ a aj teraz na gympli. Čo s tým?

nepiatkovy

tie časy poznám tiež zo strednej. Spolužiaci chodili v piatky a cez víkendy piť a húliť a potom sa cez týždeň bavili komu ako bolo zle a koho bolí žaludok a hlava. Tiež som tie časy nemal rád. Aj keď som s nimi občas šiel stále si ma doberali že čo nepijem a nefačím. Debilné časy dobré že je po nich.

ffd

mod2: Zažil som a viem, že by ma to nebavilo. Ide totiž o to, či sa to niekedy zmení, lebo dnes sa už ľudia keď nie sú pod vplyvom baviť nevedia. Či aj na VŠ a ďalej...bude toto podmienka pre zábavu. Chcel by som byť medzi ľudmi, ale skrátka je ťažké nájsť takých ľudí s hodnotami aké mám ja. Navyše v mojom veku a v dnešnom svete.

A nie, nemyslím, že by to bolo pod moju úroveň...len sa skrátka na takýchto akciách necítim dobre.

mod2

a kto ti kaze sa tam ist ozrat na srot.. si mozes dat 2-3 piva do nalady, to ti urcite neublizi a aspon sa trochu odviazes, zabavis a budes mat aj kamosov.. a hlavne sa mozes zoznamit s babami:)

_meno

Ahoj ffd

Svet je miesto vztahov. Este raz : svet je miesto vztahov.

A tie vztahy sa menia podla nasich potrieb (hry a citanie knih ta zrejme velmi bavili doteraz .. avsak teraz sa tvoje potreby zmenili).

Potreby sa casto menia, zivot je pestri. Chceš byť so svojimi rovesníkmi, medzi ľuďmi.

Choď medzi ľudí :) Nebuď sebec a podeľa sa o seba.

Rozhodni sa že chceš isť medzi ľudi, popros Boha nech ti s tym pomôže a už len nasleduj čo bude svet ponúkať ..

Pekny vecer ffd

5.5 elsa

ffd len sa drž toho aký si nenechaj sa naviesť na zlé chodníčky s tou užšou skupinkou lepšou choďte niekde von na pizzu alebo tak rôzne chlast alebo húlenie ti k nejakým spomienkam naozaj chýbať nebudú.....