Poradte vhodny make up

Príspevok v téme: Poradte vhodny make up
dittaa

Ahoj. Čo si mám kúpiť aby moja pleť bola bledšia/svetlejšia? Používam make up od Avonu odtieň Ivory,plus korektor,svetly puder a ked sa niekde pozriem vonku,v škole,po príchode domov do zrkadla tak som tmava.Mám hnede oči a mne sa nepáčia hnede oči a tmavšia plet. Niečo na zosvetlenie poprípade njaky tekuty korektor velmi svetly? plus niečo nejaku podkladovu bázu čo by mi udržala make up. dakujem

ewelin2828

a ešte k tej podkladovej báze....tak ja nedám dopustiť na tú od Dermacolu, ja používam tu Satin na zmatnenie a vyhladenie pleti, vrelo odporúčam :)
make up mi po tejto podkladovej báze vydrží oveľa dlhšie a oveľa ľahšie sa make up aj nanáša...

linduskaG

Podla mna uplne skvely kryci a dlhotrvajuci makeup je od MAKE -UP STUDIO ja mam farbu Olive beige a je celkom svetly...Ono ked si tmavy typ tak by nebolo uplne vhodne nosit bledy makeup s vynimkou ked si chces zvyraznit kontury tvare...ale na to neodporucam makeup ale korektor..momentalne pouzivam od Catrice taky malinky v takej nadobke nie je tekuty..ten je fakt super odtienov je tam od A po Z to si isto vyberies.podkladova baza ..hm moj nazor je taky ze hocjaky podkladovy krem- ak si teens tak bez olejov je super. ja pouzivam Neutrogena oil free taky oranzovy ..ale dolezite je zafixovat makup transparentym alebo kompaktnym pudrom a samozrejme aj fixacnym sprejom alebo ruzovou vodou (DM drogeria - korektor catrice, Ruzova voda, Puder- Loreal) (Make- up Studio kryci makeup , fixacny sprej)

ewelin2828

no ak máš tmavšiu pleť, tak ono ti asi aj ten najbledši make up začne schádzať a tmavší odtieň tvojej pleti bude prebíjať :)
Ale ak si bledula a hľadáš nejaký svetlý make up, tak ja som si nedávno objednala Revlon Color Stay Buff a na mňa je strašne bledý a to ja mám svetlú pleť, ale toto je už moc...párkrát som ho použila, ale je fakt svetlý...ale je to kvalitný make up, vydrží skoro celý deň....A málokde sa dá zohnať...som dlho na nete hladala :D