Ako presvedčiť mamu na potravinové doplnky?

Príspevok v téme: Ako presvedčiť mamu na potravinové doplnky?
|AnonyM|

Prosím Vás mám takýto problém, že mám len 17 rokov a ako študen nemám peniaze na nejaké potravinové doplnky.
Mám problémy zo žalúdkom ako som tu už viackrat pisal a chcem presvedčiť moju mamu aby pristupila na potravinove doplnky t.j. hlavne dobplnok kyseliny nejake enzymi čo odporuča RNG.
Nechcem sa dostať až do takého štádia ako písal RNG že ak budem takto pokračovať tak sa možem dopracovať až k zapalu čriev (už keď nejaký nemám :/), myslím si že rok z mojími problemami je už dosť veľa.
Jasné veľa z Vás poviem, že to mám normalne povedať. Lenže neviem ako zareaguje moja mama. Ona veľmi verí lekárom a keď jej poviem, že tie doplnky objednam cez internet tak to už mi to asi určite zamietne a ja sa budem musieť trápiť :( .
Prosím poradte ja som už zúfali z toho všetkého a hlavne sa bojím aby to nebolo horšie. Na poslednej kontrole na gastre (včera) som je povedal že mam stale bolesti tak povedala že vysledky mam OK že je všetko v poriadku. Lieky už neberiem žiadne som odkazany už len na stravu ale ani to nejako veľmi nepomáha.
Ďakujem za každú radu :)

|AnonyM|

Nie nieje problem len problem je ten, že v dnešnej dobe ani na brigady neberu... aspon v mojom okoli...
Hoci aj travnik by som kosil kedže byvam na dedine lenže ľudia su taky že každy si radšej pokosi sam akoby mal zaplatit aspon 2 € ..

salalalalala

v tvojom veku som uz treti rok brigadovala. ked nemas cas na pravidelne brigady, je problem ist niekam robit na vikend? nejakych 30-50 eur ti urcite bude stacit na kupenie enzymov, nie? ved si skoro dospely