Točenie hlavy

Príspevok v téme: Točenie hlavy
kb14

Dobry den prajem. Mam 17 rokov. Vecer som dostal taky neprijemny pocit, zaliala ma horucava a prislo mi velmi zle. Musel som ist rychlo do okna a nadychat sa cerstveho vzduchu, aby som neodpadol. Ked som isiel spat, zas mi prislo zle, bola mi zima, cely som sa triasol, ziadne sliny na jazyku. Tlak som mal dobry, teplota dobra, len som mal zvyseny puls(bitie srdca) z toho co sa mi stalo. Na druhy den som bol oslabeny, stale som lezal, bol som bez nalady. Na treti den sa mi zacala tocit hlava a trva to uz 4 dni. Zatial som sa v zivote s nicim takymto nestretol, vobec neviem co so mnou je... Ked som bol vonku s kamaratom, citil som sa lepsie, ale stale som mal obavy, aby som niekde neomdlel alebo pod. Zevraj to mam psychicke, zo stresu, z depresii, ale nepocitujem, ze by som nejake depresie mal... Coskoro uz chcem zaist k obvodnej lekarke, nech mi zoberie krv, vysetrenia... Mal uz niekto takyto alebo podobny problem? Aspon nech viem na com som. Myslite si, ze to bude tym, ze by mi chybali nejake vitaminy alebo minerali? Slaby prijem tekutin? Vopred vam dakujem za odpovede.

Proste ja..

Podľa mna to mohlo byt spôsobené tým chlastom ze si neni zvyknutý na take veľké množstvo pripadne keď si to pil na lacno.. Ale nezdá sa mi ze by to trvalo tak dlho.. Skús porozmýšľať ci dosť pijes nemyslím tým len teraz ale stále

Zemjak

Ono to býva že keď sa na niečo sustredis, tak to pocitujes viac ako keď si zamestnany nejakou prácou. Prajem veľa šťastia s diagnostikou a liečbou, určite to nebude nic vážne :-)

kb14

Neviem zatial nic, mozno je to nedostatkom cervenych krviniek, preto chcem ist na odber krvi, nech mi zistia ake vitaminy a minerály mi chybaju, co mam doplnit a tak.
Ked som v klude a venujem sa niecomu, co ma odraza od pomyslenia na to tocenie, tak mi je ako tak dobre, ale uz ked nerobim nic, tak uz citim,ze sa mi toci hlava...

Zemjak

V ušiach ti nehucalo? Tocenie hlavy je spôsobené slabým prekrvovanim mozgu. Alebo aj keď máš v mozgu upchatu cievu, avšak to je nie je pravdepodobne kedze si mladý. Len taká malá poznámka - ak by si aj mal zrazeninu v mozgu, nemusel by si dostať mŕtvicu, to vážne nie. Žeby si mal znížený pocet červených krviniek?

kb14

Praveze ked toto namna prislo, tak som bol uplne v pohode, kludny, na nic zle som nemyslel, este pred tym ako som isiel vecerat, dal som si ako pripitok 3 stamprliky. Tak trochu sa mi zacala tocit hlava, co byva normalne, ked moj organizmus nie je zvyknuty na alkohol, pretoze pijem len prilezitostne, niekedy ani to nie. No a potom uz prislo to co som opisal... Zaliala ma horucava, pocit na odpadnutie. Isiel som na vzduch, potom som si sadol a za par minut to iste. Po hodine som isiel spat a znovu neprijemny pocit, vtedy som sa roztriasol, bola mi zima a sucho v ustach. 2 dni som bol bez energie, oslabeny organizmus a potom na dalsi den sa mi zacala tocit hlava. Cele sa to zacalo pred 6 dnami a tocenie hlavy tak pred 3-4 dnami. Hlava sa mi toci neustale, niekedy to ustupi na par minut, ked nato zacnem mysliet, tak to obcas aj stupne. So spanim nemam zatial ziadny problem, spi sa mi dobre, ked sa prebudim, tak sa citim oslabeny a ked uz sa hybem, uz citim tocenie hlavy.

Zemjak

A ešte koľko trval ten stav? Príznaky sú podobné ako pri panickom záchvate avšak nespomínal si že si mal predtým strach ani nic podobné. Ak si po psychickej stránke v poriadku, tak to bude určite fyzického pôvodu, preto je nepravdepodobné že to je panický záchvat ak nemáš depresie alebo strach.