Je to možné ľúbiť až tak veľmi?

Príspevok v téme: Je to možné ľúbiť až tak veľmi?
fulloflove

Som so svojim priateľom polroka a mám pocit že mi tá láska prerastá cez hlavu.V minulosti som mala vzťahy( najldhší 1,5 roka) a síce som "vraj lubila" tych predtym neda sa to porovnať s tým čo cítim teraz.A bojím sa aby som to nepokašľala, aj ked viem že on ma lubi rovnako.Urobila by som pre neho všetko nemám záujem tráviť čas s nikým iným len s ním a to je to najhoršie,ked som bez neho deň zabíja ma to , ked nespíme cez noc spolu budím sa či je v pohode či spí alebo čo robí , tým pádom som aj viac žiarlivá ale snažím sa to zvládať...Neviete ako to riešiť?...Jediné čo okrem neho robím je práca a šport a povedzme raz tyždenne sa dokopem ísť s kamoškou na pokec ale to len preto aby is nemyslel ze chcem byť stále len s ním..Pretože sa bojím aby som to s láskou neprehnala a neodohnala ho tak.Pretože v minulých vzťahoch som takto lásku neprejavovala ani z tretiny,a tí muži boli do mňa zaľúbení až po uši...čo robiť aby som ho neuštvala alebo čo ? Aký máte na to názor?..Môj nazor v minulosti bol že vzťahy su o manipulacii ( ak ukazes ze toho druheho velmi lubis on sa stiahne a bude si tebou isty a bla bla ) ale tentokrat som sa zalubila tak ze som si povedala ze to necham na osud.čo si o tom myslite ?

dalsi

multilevel - nie, ale celkom by som bol rad, keby taka bola moja draha. A to myslim vazne. Nevidim v tom ziadny problem, keby sa zena takto ku mne spravala. Skor by som si to zelal, vyhovovalo by mi to tak.

dalsi

Neda sa povedat vseobecne, ze co robis je zle, alebo dobre. Mozes byt aj stihacka, prilepena na nom vkuse a ked to tvojmu priatelovi vyhovuje a miluje takyto prejav lasky, tak mozete byt najstastnejsi.

V provom rade si zisti, co na to priatel, ako reaguje, ci mu to vyhovuje. Az potom nieco ries.

Mne by sa nahodou pacilo, kebyze moja draha polovicka ma o mna takyto zaujem.

MultiLevel

Jasne, ze je mozne "velmi lubit". Ale to co opisujes podla mna uz velke lubenie nie je :) Clovek tieto veci robi a vysvetluje si ich ako velku lasku, ale podla mna laska nikoho takymto sposobom nezvazuje, nepriputava, ved ty si potom viac nestastna ako stastna. Strach, ziarlivost, majetnictvo, neschopnost existovat bez partnera, tuzba vlastnit...Citis sa slobodne, spokojne? Myslis, ze on sa citi spokojne, ked toto robis? Ja si myslim, ze nie, respektive casom mu to moze zacat hrozne vadit :)
Poradim ti, nemozes na nom tak velmi visiet. Neznamena to, ze ho musis mat menej rada, alebo si ho nevsimat, alebo mu robit zle, byt k nemu hnusna, to nie. Prave naopak, to co k nemu citis si zachovaj, avsak si uvedom nakolko ho tvoje spravanie zranuje a co musis odstranit. Doveruj mu. Zahod vsetok prehnany strach. Zbytocne celu noc nespis kvoli nemu. Vies, ze je to dospely chlap schopny sa postarat sam o seba. A uz jednu matku ma. Nesupluj mu teda druhu maminu :) Absolutne nic nedosiahnes s tou svojou prehnanou kontrolou, iba to, ze ho casom stratis. Jasne, mas pravo vediet kde je, s kym je, aj to, ci prisiel v pohode domov. Ale je rozdiel vypocut si, kde travi vecer a spokone zaspat, a ine je ked z toho zacnes vo svojej hlave robit "dramu" :) Vzdy si povedz, ze si spokojna, on je s tebou spokojny, takze nema preco napriklad vyhladavat ine zeny. Alebo ked je vonku, tak sa tes, ze sa zabava, ze je stastny.
Majte vela spolocnych aktivit, ale rovnako si nechajte priestor aj na vlastne zaluby. Je predsa tolko veci, ktore mozes robit s kamoskami a nemusi ist vzdy len o nejake sedenie pri drinku, ci kave. Mozete chodit spolu behat, na nejaky sportovy kurz....cokolvek. Ide o to zamestnat mysel, aby si sa nezozierala blbostami. Inak ho stratis..

laura36

skus robit cosi ine, stretavat sa aj s inymi ludmi , casom by chalan mohol mat pocit, ze ho dusis, ze mu nedas dychat a prchnut....takto si pretrhas nite s priatelmi, v pripade, zeby sa na teba vykaslal ostanes sama, casta chyba mladych bab, upnu sa na frajera a prerusia kontakty so svetom. aj tebe zmena prospeje. a statsisticky vraj ta zamilovanost /akoze po usi/ trva 3-6 mesiacov, snad by ta ten osial mal o chvilu prejst:D

purplepink

neboj po case tvoja laska ,, opadne ,, a dostane sa do normalu ;-) hlavne to s ukazovanim svojej lasky neprehanaj

weaponry

Rob presne to, čo doteraz... maj aj svoje koníčky aj kámošky... hlavne mu to často nehovor, ako ho ľúbiš...