Pomáha Vám partner v domácnosti

Príspevok v téme: Pomáha Vám partner v domácnosti
puska144

Dobrý večer, zaujíma ma či Vám partner pomáha v domácnosti. Môj priateľ je dosť lenivý a nejde ani o to že by nemal dostatok času. V domácnosti mi takmer vôbec nepomáha, raz za týždeň možno umyje riad. Tvrdí, že on bordel/prach nevidí. Aj vy máte takých chlapov. Keď ho o niečo poprosím robí to s neochotou, ako by to bola len moja práca. Čo s ním? Vážne mi to začína vadiť, najmä ze upracem a prídem domov z práce a zas je bordel. Ako malé decko. Ako ho prevychovať?

Agnes989

Áno mne pomáha, mala som šťastie, bývalí takí tiež neboli. Nerobí síce všetko, ale pomôže a odbremení aj to čo robí.

tinabrej

Áno, mne veľmi pomáha. :) Niekedy až tak že keď idem niečo pratať tak mi povie že to poprata za mňa, že si mám oddýchnuť. :D Niekedy mi to už aj vadí lebo o chvíľu budem už taká lenivá že to bude strašné. Bývame spolu už 3 roky a stále mi pomáha, som rada že som si našla takého úžasného priatela. :D Mala som šťastie.

doubledog

jasne, aj ja sa staram o domacnost, robim vlastne vsetky cinnosti, niektore sice zriedkavo, kedze si myslim, ze zenu netreba zas prilis odbremenovat od domácich prac.

ewelin2828

mne môj priateľ pomáha hlavne čo sa týka víkendového upratovania, vysávanie aj utieranie prachu máme pekne podelené :) občas umyje aj riad....akurát žehliť nežehlí...to je na mne...a taktiež nevarí, ale to by som mu ani nedovolila, lebo mňa varenie a vypekanie baví :)
Ja sa teda nemôžem vôbec sťažovať..keď počúvam a čítam akých "lenivcov" iné ženy majú, tak som fakt rada, že nie som na všetko sama :)
Dnes musíme chodiť do práce rovnako ako chlapi, tiež musíme financovať domácnosť, tak aj o "údržbu" domácnosti sa treba pekne podeliť :P

hanka9

Moj muz najmä ked vidi ze som viac vytazena, resp. ked treba alebo ked je sam bezne umyva riady, podlahu, schody, povysava, nakupuje, vari, perie. P.s- šaša, ktory je bordelar a humusak, nema zmysel pre povinnosti, je lenivy a vyhovara sa na vselico mozne kopni cim najskor do zadku kym nie je neskoro !

inkognito

Podľa mňa to záleží od výchovy. Keď počas detstva za neho všetko robila mama doma, upratovala mu a on leňošil tak sa nečudujem že sa mu nechce a zvykať si bude ťažko. Ja s tým napr. problém nemám. Mamka bola jedinou ženou doma a pomáhali sme jej všetci traja chlapi plus otec :-)

Kesic

priznam sa ze som nepomahal az keď moja manzelka pred rokmi ostala lezat na posteli a nemohla sa hybat kvoli bolavej chrbtici az vtedy som zistil co je to starostlivost o domacnost a deti odtvedy sa snazim pomahat manzelke ako viem

tralalalicka

komunikacia...pekne mu vysvetlit co sa ti nepaci a co by si od neho chcela..povedat mu to na rovinu a zaroven to "obalit" nejakymi komplimentmi, aby mal chut to robit a pochvalit ho, ked to urobi..

chlap sa da "prevychovat" len na to treba ist opatrne, milo a hlavne ho nenutit len ho do toho postrcit...povedat ze by ti to spravilo strasnu radost... a aspon moj priatel je rad, ked mam z niecoho radost..drzim palce

Jano z domu

Muža neprevychováš. Ak chceš aby Ti v domácnosti pomáhal, tak si takého musíš nájsť. Ak Ťa na ňom oslovili iné prednosti a Ty ako žena rada prevychováš muža k lepšiemu, tak vedz že je to úloha nemožná.