Tiesnova linka

Príspevok v téme: Tiesnova linka
rory523

ahojte dnes okolo 18:00 som volala 112 koli sfetovanemu mladikovi, mal halucinacie a bol agresivny, no v polovici hovoru sa mi vybila bateria na mobile...tak som isla zvonit jeho babke a on zacal byt agresivny na mna aj na nu, no okoloiduici na nas kaslali, ja som sa bala ked zobral kamen do ruky hned som utiekla, no ta jeho babka ostala s nim...mozno zavola 112 ona, neviem, no problem je v tom, ze ked som prisla domov a napojila mobil na nabijacku nasla som sms o zmeskanom hovore pocas nedostupnosti s cislom pevnej linky z mojho okresu... moze to byt 112? dake stredisko alebo co...? bojim sa, ze budem stihana za sirenie poplasnej spravy no svedkov mam-susedov z baraku kde byva jeho babka...co myslite, mozu ma stihat?

rory523

no tak som tam volala a hodila info ze je s babkou a na druhy den dokonca som zistila ze stravil noc v cele...ze niekto volal fizlov

hanka9

Inak pre buducnost len tolko, ze pokial ti to situacia dovoli a mobil nabijes, patrilo by zo slusnosti tam zavolat a povedat jednou vetou, ze sa to vyriesilo opisanym sposobom, pripadne sa aj ciastocne ospravedlnit, co vsak nie je podmienkou.

hanka9

Nemaj ziadne obavy, je to v uplnom poriadku. P.s- naviac tvoj „pripad“ nevykazuje ziadne znaky sirenia poplasnej spravy pretoze sirenie poplasnej spravy je nieco ine ( pozri § 361 trestneho zakona).

Agnes989

Mohli to byť oni, chceli sa uistiť či nepotrebuješ pomoc. Stíhať ťa určite nebudú, veď linku si nezneužila, bola si v ohrození. To nie je len o tom, že niekto zomiera a potrebuje pomoc ale aj o takýchto agresívnych jedincoch čo ohrozujú okolie.

ddana

Určite to bola 112, zvyknú sa niekedy overovať hovory. Nie, nemali by Ťa stíhať. To si ani nevieš predstaviť čo si tam človek niekedy musí vypočuť...