Syndróm lepivých doštičiek

MON144

Mam histaminovu intoleranciu a syndrom lepivych dosticiek. 2x som potratila. Hematologicka mi predpisala anopyrin. Avsak ten uvolnuje histamin v tele. Nattokinaza zas obsahuje soju a ta nie je pri histamine povolena. Viete mi prosim poradit co uzivat?

gunaguna

www.ssht.sk

nech sa paci v tomto clanku najdete vsetky odpovede preco nesmiete Hormalnu antikoncepciu a ake rizika pre vas plynu s touto diagnozou. pokial viem ziadne dietne opatrenia vam nepomozu len dobre nastavena liecba + pohybova prevencia trombofilnych stavov, ale to plati pre vsetkych ludi - treba sa hybat ;)

vitavi

Okrem HAK a fajčenia sa zbav všetkého, čo obsahuje tuhé, lepkavé husté tuky, veľa soli a spečenej múky.
Husté tuky sú súčasťou mliečnych a mäsových výrobkov, mlieka, pekárenských výrobkov - koláčikov , zákuskov. Takže okrem živočíšnych produktov sú to "rastlinné" stužené a saturované tuky a nasýtené rastlinné tuky.

lombardo1981

Nie. Ale chcela som byť. :-) Šprtala som všetko čo sa dalo. A v podstate doteraz. Stále sledujem nejaké nové štúdie. I keď mojou najväčšou láskou je Linux a FreeBSD.

lombardo1981

Súčasťou HAK je estrogén, ktorý zvyšuje zrážanlivosť krvi a aj adhéziu trombocytov. A keďže sa predpokladá, že príčinou tohto ochorenia je zmenený povrch, ktorý má za následok zvýšenú priľnavosť, tak sa tak je ten účinok znásobený.
Nikotín má niekoľko účinkov. Jedným z nich je napríklad vasokonstrikcia, čiže stiahnutie ciev.

KlaDivKo

Dobrý deň, chcem sa opýtať nedávno mi diagnostikovali tuto chorobu a bolo mi povedané ze nemôžem brat antikoncepciu alebo fajčiť, chcem sa opýtať či je to vôbec možné alebo prečo to nemôžem robiť či to obsahuje nieco co mi môže urobiť zle s krvou. Ďakujem

Matej

Dobrý deň lombardo1981.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk