Zápal stoličky

Príspevok v téme: Zápal stoličky
Pavol170

dobrý deň, neviem čo mám robiť lebo mám zápal stoličky ale nechce mi ustúpiť. Už ho liečim 2 týždeň antibiotikami ale stále to nepomáha a čo je najhoršie, ten zápal mi stiahol svaly na ústach a teraz ich nemôžem otvoriť takže som schudol 5 kg. Neviete čo by mi mohlo pomôcť??? Už som zúfalý.

vysvetlim

Zubar mi dal novalgin, ale nebrala som ho, mne vobec nepomahal...a dalo sa to prezit, zazila som aj bolestivejsie veci

redka

nechcela som ho strasit, nevedela som ze je pod dohladom, su aj taki borci co si taketo veci ordinuju sami a k zubarovi nepojdu ani panovi... ked je pod dohladom tak je to ok... lekar by mal vediet, co a ako..

vysvetlim

nie je to nic take vazne ako ta tu strasia...mala som to aj ja...tiez zapal pod zubom a zubar mi tam dal vlozku a na druhy den ukrutna bolest, vlozka isla von a na treti den som uz neotvorila usta...tiez som dostala atb na tri tyzdne (dalacin) a zubar mi to vysvetlil ako spazmus - vraj moze tazky infekt sposobit taky stav...a dal mi na to este mydocalm, ktory mi ale vobec nepomahal a mala som si to nahrievat infralampou a masirovat aby sa tie svaly uvolnili...asi po mesiaci to zacinalo ustupovat a po dvoch som uz otvorila usta uplne...prejde to aj same...nemaj obavy...presla som si tym a viem ze to nie je nic prijemne, jedla som malou lyzickou a pila slamkou...ani zuby som is nemohla dobre umyt :-( ale preslo to...tvoj zubar urcite vie co robi a nie si prvy komu sa to stalo.. drzim palce a vela trpezlivosti!

philips

V tom prípade je možnosť u stomatochirurga ísť cez líce, ale ostáva tam jazva. I keď tvoj stav je dosť vážny..

Pavol170

antibiotiká mi dal zubár, teraz už druhé a som u zubára každý druhý deň ale nič mi nerobí lebo sa mi nedajú otvoriť ústa viac ako pol cm