Vibračné pásy na chudnutie - skúsenosti

Príspevok v téme: Vibračné pásy na chudnutie - skúsenosti
kikina:)

Ahojte,

chcem sa opýtať či máte skúsenosti s vibračnými pásmi na chudnutie. Či pomáhajú, aké to je mať ich na tele a pod.

Mám 40 rokov a začala som priberať na zadku, stehnách a bruchu a potrebovala by som zhodiť z objemu. Je to aj vekom aj že mám málo pohybu, to som si vedomá. Zo zdravotného hľadiska ale nemôžem vôbec cvičiť, preto potrebujem niečo na chudnutie.

Myslím niečo takéto :

www.tvproducts.sk

alebo

www.tvproducts.sk

Budem vďačná za každú odpoveď.

ivonka133

stravovanie je pri chudnutí najdôležitejšie. Cvičenie by malo ísť ruka v ruke s chudnutím,a le je chybu si myslieť, že cvičením schudneme.:(

odpovedam

ja osobne som ich neskusala, ale ani do buducna by som sa do toho nepustala. venujem sa fitnessu skoro 12 rokov, takze viem, ze ide to velmi prirodzene - ci uz chudnutie alebo priberanie. vela ludi hlada skratky, vacsina nefunguje, niektore mozu dokonca skodit. neviem si predstavit, ako by vibracny pas mal palit tuk. tuk je paleny pocas metabolizacie, nie pri mechanickom stimule. neviem, ako sa stravujes, ale plati, ze tvoj vydaj energie musi byt vyssi nez prijem. nechces skusit plavanie? to je prijemny nezatazujuci pohyb :-)

kikina:)

áno, priznávam jedla som veľa sladkého :)

ale už som to obmedzila, stravujem sa myslím normálne, pestro..ale nabraté kg nejdú dole ani za svet.

Aby ste si nemysleli, že som tlstá, mám 60 kg pri 163 cm, ale keďže mám zdr.problémy, cítim to na kĺboch a chrbtici, že je to na mňa veľa, lebo vždy som mala 50 kg.

Preto ma napadlo vyskúšať tie vibračné pásy, len najprv by som chcela vedieť či to niekto skúšal, aby som nevyhodila zbytočne peniaze.

odpovedam

pohyb sa niekedy precenuje pri chudnuti. klucova je strava, jej podiel na tom, ako vyzera postava, je az 70-80%. Takze na mieste je hlavne upravit stravovanie. zo znamena dostatok bielkovin a dobrych tukov, ale znizit prijem sacharidov.