Tehotenstvo alebo problem?

Príspevok v téme: Tehotenstvo alebo problem?
Kacenkaaaa

Dobry den žienky, chcela by som sa vas na niečo dôležité spýtať. Mala som s partnerom približne pred mesiacom alebo 3 týždnami sex ale s kondomom. Prva otazka je ci sa na kondom mozem spolahnut,ze si sa neda nejako vyhrnut alebo co, viem ze sa moze roztrhnut ale to by som vedela a pocula lebo raz sa nam to stalo ale to nebolo z predu takze v pohode. Takze ci by sa mohol vyhrnut a nejako by to stieklo dole? Lebo bolo podomnou biele vlhke ako spermie,viem moze to byt aj zo mna ved aj my zeny sme vlhke:D ale aj tak. Stresujem. A este k tomu mi meska menstruacia. Mavam krce a bolievalo ma aj vo vajecniku. Ci to moze byt aj napr cysta na vajecniku alebo prechladnute vajecniky? Aj kvoli tomuto problemu moze meskat menstruacia? Aj zo stresu? A este som bola tyzden chora tak aj z toho? Brala som aj antibiotika. Prosim poradte mi, test si chcem spravit mam ho kupeny ale nemam akosi odvahu. Ze co ked tam budu dve //? Potom ma slahne. Prosim odpiste mi. Dakujem pekne.

Kacenkaaaa

Fuha zase som o nieco mudrejsia. Dakujem pekne. Tuto na tejto stranke super ludia,seriozne odpovede. Nie ako na diva.sk tam su tak hnusny ludia,ktory si len strandu robia zo vsetkych. Este raz dakujem. :-)

lombardo1981

Jeden spôsob, kedy cysta na vaječníku zapríčiní falošne pozitívny tehotenský test. Keď sa tá cysta vytvorí zo žltého telieska. Za normálny okolností vymizne, ale niekedy sa to nestane a naplní sa krvou či tekutinou. A keďže žlté teliesko obsahuje hCG, tak to spôsobí falošne pozitívny test. V podstate je toto jediný príznak tohto druhu cysty.

Kacenkaaaa

Ďakujem velmi velmi pekne. A otazocka este jedna..moze nejako takato chroboba napr tie cysty alebo zapal ovplyvnit aj ten test? Chapete co chcem tym povedat? Ci moze ukazat zle kvoli tomu.

mommonna

Nemyslím, že budeš tehotná. Ale test si pre svoj pokoj sprav. Môže ti meškať aj kvôli cyste, aj kvôli zápalu, aj kvôli stresu. Podľa mňa to bude kvôli ochoreniu, kvôli ktorému si brala antibiotiká. To môže posunúť menzes.