Neviem sa tesit z nicoho

544j

Presne ten istý problém mám aj ja už sa z ničoho nedokážem tešiť tak ako by som chcela. Všetko je také divné. Vždy na jar mávam takéto stavy a počas leta. Vtedy strácam energiu, nič sa mi nechce, nič ma neteší, som smutná, podráždená, zlá, nič mi nedáva zmysel, svet je pre mňa bezútešné miesto. Keď je jeseň a zima ožívam, alebo keď je upršané počasie aj cez leto vtedy tiež ma zrazu všetko baví. Takže u mňa je to skôr problém s počasím.
"Slobodna" ja napr. psa mám a snažím sa s ním chodiť von aj každý deň ak mám čas, z vlastnej skúsenosti viem, že pes tento problém nevyrieši.

liecitel

Bez zivotnych priorit neviem ci sa da snazit byt lepsia..A ak chces byt v niecom lepsia tak musis vediet v com si,,zla,,.alebo este lepsie najdi v com si dobra a v com vinikas a snaz sa to rozvijat aby si v tom bola najlepsia a tak sa budes aj tesit

Slobodna

Pozri sa ako je vonku krasne, coraz teplejsie, vsetko sa prebudza, buci, ruci :) sup sup do prirody a hned sa aj radost sa vrati. Toho psika mozem len odporucit, je to najlepsi partak na turistiku, ktory nehundre, tesi sa aj za teba :)

Nina.

Skús si zobrať psíka z útulku :) Budeš mať hneď niekoho o koho sa treba starať a z koho sa môžeš tešiť :) A urobíš tým aj dobrý skutok :)

tazky den

Ani ja som sa nevedel tesit z nicoho a psycholog mi poradil, ze sa musim snazit byt mily k ludom okolo seba. Nie sa uzatvarat do seba ale snazit sa s nimi komunikovat. A toto je klucom k tomu, aby si si nieco v zivote oblubila, aby si sa na nieco tesila.