Zalubila som sa do kamaratky

Príspevok v téme: Zalubila som sa do kamaratky
Mirca87

Ahojte. Tak zacnem najprv tym ze vzdy som mala vztahy len s chlapmi. Pred asi pol rokom sme boli s jednou kamaratkou s ktorou sa pozname uz dlhsie na oslave, uz sme mali nieco vypite a zacali sme sa bozkavat. Nakoniec som cez noc skoncila u nej a vyspali sme sa spolu. Neostalo to vsal iba pri tej jednej noci a stalsa z toho pravidelny sex. Najprv som to brala len ako zabavu, obe sme slobodne. Problem je v tom ze posledny mesiac spolu travime viacej casu a ja k nej citim nieco viac ako kamaratstvo a neviem co mam robit. Nikdy som nebola zamilovana do zeny ani som so ziadnou nemala sex, az s nou.Neviem ci jej o tom co k nej citim mam povedat, bojim sa ze ju stratim aj ako kamaratku. Bola niektora v podobnej situacii? Ako to dopadlo? Este dodam ze ja mam 28, ona 25.
Vopred vdaka za rady :)

poradimtiti

Zoberte si zo sebou do postele nejakeho chlapa a skuste to aj s nim, nech v tom mate naozaj jasno, ci ste bi alebo lesby. Ak nikoho nezozeniete, napiste tu :)

5.5 elsa

máš dosť rokov na to aby si vedela čo robíš asi že si lezba?aj ona,tak ona snáď cíti to isté,buď si to s ňou vydiskutuj či v tom mieni pokračovať,alebo to brať ako dobrodružstvo? a nájsť si partnera každá nejakého muža,no tú otázku si hlavne polož,či chceš normálneho muža,alebo tvoriť lesbický pár........