Pribratie

Príspevok v téme: Pribratie
Faceclub

Zdravím,

Takýchto tém bolo veľa ale ja to súrne chcem vyriešiť.

Tak mám 15 rokov a výšku mám okolo 192 cm a 65kg. Mám v génoch tú výšku a zistil som niečo aj o tom metabolizme a mám ho veľmi vysoký. Jem čo najviac za deň ako sa dá asi už 2 roky ale pribral som za tie 2 roky asi 10-20kg ale bohužiaľ iba na váhe a nie na tele.

Keďže skoro ráno vstávam asi o 5:00 kvôli škole, tak sa nestíham naraňajkovať, ale keď si pristanem tak nejaké tie vločky s mliekom si stihnem dať. Potom normálka v škole desiata asi 6 rožkov a nejaká tá sladkosť.. Na obed si dám všetko čo je a potom asi o 2 hodiny si dám nejaké vajíčka vždy. Samozrejme večera je vždy. Záleží čo je v chladničke ale zvyčajne je to niečo s chlebom buď párky, paštéta, sardinky a podobne.. Týmto by som chcel niekoho požiadať o dobrú radu ako sa dá konečne pribrať na tele a nie iba na váhe.

Skúšal som aj cvičenie, ale moc mi to nepomohlo.. Práveže som schudol niečo na tele a na váhe.. Tak mi kamoš povedal, aby som pribral na tele a potom to spevňoval cvičením..

Slobodna

Tak na posilňovanie si ešte mladý. To, že sa budeš snažiť jesť čo najviac a všetko možné, neznamená, že aj priberieš. Musíš mať správnu skladbu stravy. No v tvojom prípade, keď je telo ešte vo vývine - čo sa týka stravy a cvičenia by som bola opatrnejšia. Rozhodne by ti vedel poradiť nejaký dobrý tréner z fitka - aspoň čo sa týka stravy. A vysokí chlapi sú pre niektoré ženy príťažliví, z toho nemusíš mať vôbec žiadne komplexy. S génami sa dá bojovať, ale rátaj s tým, že s tým budeš musieť bojovať celý život.
Ak chceš pribrať aj na váhe aj na tele, tak musíš podporiť rast svalov - strava (hlavne kvalitné bielkoviny) + cvičenie. No v tvojom veku by som to ešte veľmi neriešila. Neviem, možno nejakí chlapi, čo sa venujú posilňovaniu by poradili viac.