Páčia sa mi staršie ženy (psychológ)

Príspevok v téme: Páčia sa mi staršie ženy (psychológ)
Rost

Zdravím,
Hľadám niekoho kto by ma pochopil a poradil mi ako ďalej postupovať.

Mám 24 a môj problem spočíva v tom, že sa mi páčia staršie ženy.Navštevujem jednu psychologićku, je to pani v stednom veku (asi okolo 50), neviem prečo ale z nejakého dôvodu sa mi fyzicky dosť páči.Po odbornej stránke som s ňou veľmi spokojný, výborne mi radí.
Niekoľko krát sa mi už ale stalo behom stretnutia, že som dostal erekciu ktorá nechcela prejsť, bol som nervózny, nemohol som sa sústrediť, snažil som sa to zakryť a hambil som sa.Obyčajne ak sa mi niečo takéto stane tak iba u rovesníčok.Dosť mi to vadí pretože potom zo stretnutí nemám to čo by som chcel.Skúšal som pred tým masturbovať ale skoro vôbec to nepomohlo.A už som masturboval aj nad jej fotkami.

Hambím sa za to a nedari sa mi to prekonať.

Mal by som jej to skúsiť nejako povedať ? Alebo skôr ukončit stretnutia a nájsť prípadne niekoho druhého, možna muźa psychológa ?

Ďakujem za rady

Serrenna

Adrla ako davat za vzor sexi zeny po 50tke v americkom hollywoode slovakovi je naco dobre? ved slovenky v 50tke nikdy take nebudu a navyse americanky to je sama plasticka operacia, odsavanie tuku, atd.

moj-pohlad

Z obycajnej sexualnej potreby, ktoru ma kazdy muz mu tu vyrabate psychicku diagnozu :D

Chlape uvedom si ze nemas ziaden problem, proste potrebujes sex a ona ta pritahuje...co je na tom tak nenormalne alebo zvratene ? Ved to nechaj sebou prejst, uzi si to ked si robis dobre a ked na nu myslis :D...Co ti na tom vadi ?

Alebo ked chces daco realne s nou skusit tak s nou nadviaz osobnejsi kontakt...co ty vies, mozno sa jej pacis tak isto a aj ona by chcela s tebou dajake dobrodruzstvo...nikdy nevies. Hlavne nepocuvaj ziadne psychologicke rady ze mas diagnozu a neviem co...

Alebo je tato tema cela vymyslena, trochu sa mi zda :D clovek uz dnes nevie...

a_dr1a

Doron, zas je rozdiel "patdesiatnicka" a 50tnicka) Dnes je vsetko inak, zaspal si dobu. Ved tolke zeny v tomto veku stoja stale za hriech a zavidiet im mozu neraz aj o polku mladsie) Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Demi Moore, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Julia Roberts, Juliette Binoche, Courteney Cox, Andie Macdowell, Nigella Lawson, Salma Hayek, Halle Berry, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Elle Macpherson, Linda Evangelist, Christy Turlington, Naomi Campbell, Kim Catrall, Kim Basinger, Monica Bellucci, Liz Hurley, Gwen Stefani, Elle Macpherson, Adriana Karembeu Sklenarikova, Daniela Pestova, Cameron Diaz ai, mohla by pokracovat dalej

Doron

Rost mas 24
...keby sa ti pacili 30tnicky okej moze byt, zeny v tom veku vyzeraju dobre...vacsina no ak niesu tucne a zvraskavene.... ale 50tnicky sa ti pacia???
No fuj..!
Toto je fakt na psychologa...
To nieje okej...

Jana Lukacova

Rost: s pani psychologičkou to nemá nič spoločné, ale s Vami všetko ;), s tým, čo vo svojom vnútri prežívate a ostáva neprejavené...Ak by ste mal záujem a chcel sa porozprávať (na diaľku) napíšte mi email, rada Vám budem nápomocná.

Rost

Jana Lukacova: Asi to bude tak lepšie a snáď sa časom túžby stratia.Je to zatiaľ ale veľmi frustujúce, najmä fakt že pohlavný styk s pani psycholgičkou mať nemôžem

Jana Lukacova

Rost: plne prijmite túžbu po sexe s ňou, nesnažte sa ju potláčať...tým, že sa ju snažíte "kontrolovať", stávate sa danou osobou "posadnutý"...ako som písala skôr, okrem potlačovanej túžby tkvú vo Vás aj ďalšie neprejavené city (zo sklamaní v minulosti), ktoré k problému prispievajú..

zuzi74

Okrem ineho tie stretnutia si este len teraz zrusil, takze mozno ak ju nebudes uz vidiet, tak sa to casom strati...