25 a sama

Príspevok v téme: 25 a sama
Yen25

Zdravim. Takychto tem je tu asi xy, ale ja sa tymto mojim problemom trapim cim dalej, tym viac. Mam 25 rokov a este nikdy som nemala vztah, nemam sa ako a kde zoznamit s muzmi, na rande som tiez este nebola, Zacina mi chybat pocit, ze mozem pre niekoho nieco znamenat, byt milovana, milovat, travit s niekym cas a spoznavat. Niekolko rokov som na pokeci aj inych zoznamkach. Ked muzovi ukazem, ako vyzeram, uz sa neozve. Toto sa opakuje vo vacsine rozhovorov, hoci dovtedy je debata fajn. Nechapem to. Som az taka zruda? Az tak nesympaticka? Som obycajne dievca, malujem sa, som stihla..Da sa na toto vobec nieco povedat? Casto rozmyslam, co robim zle, co mam zmenit...a nic sa nedeje. Je mi smutno, az chcem niekedy zomriet.

jerko

Ahojte,
Zhliadol som tuto diskusiu a neda mi reagovat. Trochu tuto situaciu poznam, takze skusim poradit.
V prvom rade si myslim, ze aj ked ste nemali doteraz vztah, vzdy mate v tomto vyhodu, ze ste zeny. Muzi sa viac snazia oslovovat zeny a teda je aj vacsia sanca, ze vas niekto ulovi ako keby to bolo naopak.
Preco ste v tejto situacii doteraz, to si musite rozanalyzovat vy same. Ale ak nemate prilezitost niekoho stretnut, tak vyuzite internet. Poznam dost parov, ktori sa dali dokopy vdaka internetu. Niektori sa aj vzali. A neboli to ziadni modeli/modelky. Netreba sa bat. Staci komunikovat, najprv si pisat, potom sa stretnut. Nie s kazdym si padnete do oka, s niekym sa mozno stretnete a nebudete spokojne, ale treba skusat. A treba byt aj trochu aktivny. Hlavne sa netreba bat komunikovat, hlavne si nevymyslat o sebe neviem co, ale treba si aj verit. Nehanbite sa za dat si k nejakemu profilu svoju fotku. To aj po ulici chodite s maskou? Komu sa nepacite, tak vam nenapise. Staci zadat do googla klucove slova ako zoznamka, zoznamovanie, partneri... a mate mnoho stranok, kde mozete niekoho stretnut. Nemate sa coho bat, nemate co stratit, mozete len ziskat. Treba komunikovat.

karamba

ahoj ja som tiez uz dlho na pokeci,lebo inu moznost nemam aby som si niekoho nasiel,tak mi skus napisat pokecame ...moj nick je aj-karamba

otazkacasu

To ani anonymne neviete povedať na rovinu veci ako sú?Baby v tych komplexoch si najdete akurát takého istého a ak by prišiel Muž tak ho pošlete do pi.e lebo sa vám zdá divný .....Veľa šťastia.

nemilovana

Sunburn, ale vyberal si si ty sam svoju lasku priatelku.

Vacsina muzov aj tak prevazne vzdy pozera len na obal fasadu krasu miery a vahu u zien

sunburn

a pre naivky.. robil som vsetko pre to.. mozne i nemozne.. a aj tak si ma nevazila.. :P takze o com to je.. zial, sam som si nevedel uzivat zivot.. ale ak neviem natrafit na tu "rpavu".. alebo aspon kompatibilnu, tak mam proste smolu.. snad v dalsom zivote..

sunburn

Nuz. A ja by som si to s tebou najradsej vymenil. Lebo je lepsie byt sama, ako sa zle zalubit.. hlavne ak do dotycneho vkladas extra nadeje.. A ten si to envazi, lebo nie je na to geneticky naprogramovany.. vazi si ine blbosti.. nie Teba.. dobre co.. Idealne sa travi cas sam so sebou.. Blbost.. idealne je s idealnou dusou, ALE AK NIE JE ?! este sa nenarodila, tak co mame robit ?!

nemilovana

Ahoj Yen. Ja som na tom rovnako a to mam 39r. No aj tak si myslim, ze ak mas/mame niekoho stretnut tak ho aj stretneme..

spartan2424

Ahoj Yen odkial si ? Já mám 24 r a tak isto som sám ... nehľadám dokonalú modelku ale radšej ženu ktorá je príjemná a milá .. ak by si chcela mohli by sme popísať

brainstorm

Zuzka484: každý je strojcom svojho šťastia, ty si uprednostnila školu.. ešte si to aj sama priznávaš, tak čomu sa čuduješ :/

k samotnej téme neviem čo povedať, som docela empatická, ale do tohto sa akosi neviem vcítiť :/ rady, ktoré mi napadli tu už sú :)