Diagnóza - čo znamená

uro

kde ti to svinstvo nasli v moci ci v ejakulate? Ak v moci tak je to mozno sposobene nedostatocnou hygienou alebo malo pijes.

lombardo1981

Acinetobacter Lwoffii je aeróbna gramnegatívna baktéria. U niektorých ľudí sa fyziologicky vyskytuje na koži (prevažne vo vlhkých častiach) či oropharynxe. Naozaj je prevažne asociovaný s katetrizáciou. Ale ojedinele môže spôsobiť aj zápaly močových ciest, gastroenteritídu, pneumóniu,... Nachádza sa vo vode i v pôde.

anonym1986

Nebol som hospitalizovany ale po kupaliskach som chodieval,nikde ale neviem najst o tej bakterii acinobakter,a tie chlamidie som si myslel ze bud mas alebo nie a nie ze trochu ano...

mamnahaku

Mas zistene mensie mnozstvo chlamydii a velka mnosztvo bakterie Acinobacter. Chytil si nejaku infekciu. Chlamydie si chytil bud od baby s ktorou si spal alebo z kupaliska a ten acinobacter neviem. Ak si bol hospitalizovany v nemocnici tak pravdepodobne tam cez tie hadicky co pchaju do mocoveho mechura a odvadzanie mocu alebo potom mozno aj hadickami nejakymi pri vysetrovani. Mas proste infekciu.
Inac mas jazyk ak niecomu nerozumies a nevies co znamena tak sa pytam predsa lekara on je tam nato aby ti to podrobne vysvetloval.