Ozónová terapia po operácii platničky

Príspevok v téme: Ozónová terapia po operácii platničky
Miňo1978

Má význam ozónová terapia po operácii platničky? Operovali ma pred rokom kedy som mal platničku vyskočenú 12 mm. Dnes som po roku bol na CT-čko a platničku mám zase vyskočenú 4 mm. Viem, že ozónová terapia pomáha do max. 6 mm no pomože aj mne keď som už raz na operácii bol? Oplatí sa to podstúpiť? Ďakujem za info a rady.

Kýčera

Nepíšeš,či Ťa operoval ortopéd alebo neurochirurg,či Ti platničku vymenili,či sa jedná o tú istú,... A predpokladám,že Ti okamžite odporučili operáciu, možno Ti niečo hrozilo? Preto som Ti odpovedala tak,ako som odpovedala. Môj známy mal vysunutú platničku tesne nad 1cm a táto metóda mu pomohla,vyhol sa operácii. Môžeš pozrieť aj tému"Pomoc pri bolesti krížov-naliehavé",máš viac alternatív, z kt. si môžeš vybrať,veľa šťastia.

Kýčera

To si mal uprednostniť pred operáciou. Máš oslabený chrbtový skelet,potrebuješ pravidelne cvičiť,inak sa Ti to bude opakovať. Nik Ti to nemôže garantovať/pohľadaj aj v iných témach/-môže,či pomôže akurát Tebe,neviem. Skúsiť môžeš tiež akupunktúru/ODBORNÍK/,rehabilitácie-prof.Gúth.