Diagnostika

Príspevok v téme: Diagnostika
lubezny

Chcem sa opýtať či existuje na SK nejaká klinika alebo niečo, kde mi zistia čo mi je. Liečim sa na srdcovú arytmiu a beriem nejaké lieky na tlak. Moje problémy sú, ze ma často bolí hlava, cítim nepríjemný tlak v ušiach, mávam závrate a niekedy ma aj zatacká, tŕpne mi ľavá polka tváre a ľavá ruka, niekedy mám pocit ako by mi horela tvár - úplné teplo, a dosť často som chorý začne to bolesťou hrdla, potom sople a kašeľ vždy to ma rovnaký priebeh.bol som už na mnohých vyšetreniach a nič mi nezistili (neurológia, imunologia, krčné, CT, MR ).Už neviem za kým mam ísť všade na mna pozerajú ako na blázna

Kýčera

To,že Ti nič nezistili,neznamená,že Ti aj nič nie je.Mohlo sa stáť,že Ti robili len rutinné vyšetrenia,či zle zamerali svoju pozornosť,nemali také vyšetrovacie prostriedky ako inde,...Sú špičkové pracoviská aj na Slovensku-NURCH Piešťany,UPKM Bratislava,...len sa tam treba dostať.Ale ani to nie je zárukou,že Ti všetko zistia.Ak máš peniaze a nemáš čas,treba skúsiť alternatívu.

Cukrovkar

Nie si hypochonder? Ak nie tak potom aký vedieš život? Si v strese? Máš pôžičky, nemanželské deti?... Lebo ak ti nevedia lekári pomôcť čo oni radi robia hoc nám veľa krát nič nie je a pchajú nám vitamíny a posielajú tam a tam aby si len dohadzovali "pacientov" tak potom si zdravý ale psychika trpí a ona môže za tvoj zdravotný stav ktorý je dobrý ale psychika nepustí. Čo ty nato?

Neútočím, chcem pomôcť.