Nechce ma zoznamit s kamaratmi?

Príspevok v téme: Nechce ma zoznamit s kamaratmi?
pratetamimi

Ahojte, mam vyse 2 rokov priatela. Sme spolu stastni, vsetko klape ako ma, az na jednu vec. Nikdy ma nezoznamil s jeho kamaratmi. Je sice medzi nami 8 rocny vekovy rozdiel no nikdy som to nepocitila. mam 21 on bude mat 29. Stale vsade chodime sami, nikdy sme neboli spolu v spolocnosti, a ked sa ho spytam, preco, povie, ze \"on uz na take veci nie je\". A na otazku zoznamenia s kamaratmi mi povedal, ze ved naco oni su aj tak taki alkoholici, s nimi by si si nerozumela. A ked sa ho spytam, ci sa za mna hanbi, iba ma vysmeje. Velmi ma to trapi, pretoze ja som prisla o kamaratov prave kvoli vztahu s nim. Nevedeli prijat to, ze s nimi nebudem kazdy vikend niekde zurovat, preto sa mi radsej otocili chrbtom uplne. Chyba mi to, ist sa obcas niekde vyventilovat a uvolnit, stale som iba v praci a u nas v byte. Ma niekto podobnu skusenost? Neviem, co mam robit.

gamm

mozno je nespolocensky a boji sa ti to priznat. hoci na tom nic hrozne nie je. niektori ludia su viac spolocensky, ini zase menej. len mozno v jeho pripade je to tak ze nikoho okrem teba nema. aj to by prichadzalo do uvahy. otazka by potom bola ze preco. je hanblivy ?
ale ja iba hadam, takze to ber len ako dalsiu z moznosti ktoru mozes vziat do uvahy. kedze ti dochadza fantazia.

dixit

pratetamimi, a on sa s nimi inak aj stretáva (bez teba)? či ako? lebo ak hej, tak by ťa ozaj mohol niekedy zobrať so sebou, ak to sama chceš, no ak sú to len takí kamaráti, s ktorými raz za 2 mesiace ide na pivo, aj to len keď ho oni presviedčajú, tak potom by som z toho vedu nerobila. a že ti chýba spoločnosť - nemyslím to zle, ale to je tvoj problém. mala by si mať vlastných kamarátov/kamarátky; ak sa ti tamtí otočili chrbtom, tak si nájsť lepších - a s tými sa stretávať, keď zatúžiš po spoločnosti. a ak bude chcieť ísť aj tvoj priateľ, tak vziať i jeho, no ak bude chcieť byť radšej doma, nechať ho...

pratetamimi

Noemi44 pokusov bolo vela, bohuzial, neuspesnych.. Kafe, oni nie su alkoholici, to bola iba jeho sarkasticka poznamka. On mojich kamaratov spoznal, vobec som s tym nemala problem, ved nech vie s kym sa stretavam. No potom to dopadlo tak ako to dopadlo, ale to je jedno. Podnikame stale nieco, ale vsade chodime sami. Ak mu navrhnem, aby sme isli niekam do spolocnosti, povie ze sa mu nechce alebo ze uz z takych veci vyrastol. Uz mi v tomto naozaj dochadza fantazia.

kafe

vysvetlil ti to, to si naozaj taká zúfalka, že potrebuješ spoločnosť alkoholikov? Rovnako urazene by sa mohol cítiť aj on, že ho nechceš zoznámiť s tvojimi kamarátmi a máš len výhovorky, že ty si priateľov stratila. Radšej žiadna spoločnosť, ako spoločnosť blbých kamarátov.
To vy spolu nič nepodnikáte? Lebo vyventilovať sa dá aj inak ako len medzi kamarátmi. Spravte si výlet na hrad, chodte do kina, v mestách sa organizujú kadejaké besedy, cestovateľské večery, klubové koncerty.. obklopte sa kvalitnými ľuďmi. Že ťa nezoznámi s alkoholikmi mu naozaj nemusíš vyčítať.